Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 6 компаниях   15 лет

Фармацевтика, Торговля розничная / Retail, Медицина и Здравоохранение, Промышленность и Производство, Энергетика и Энергоносители

Регіональний керівник технічної служби

Мед - Сервіс

Фармацевтика

3 года 2 месяца

03.2021 - по настоящее время

Керівництво технічнім відділом аптечної мережи Північно- Східного регіону України. ( 70 аптек та орендних приміщень) в 4-х областях (Харківська, Полтавська, Сумська, Донецька). Организація і проведення ремонтних та будівельних робот, будівництво і ремонт приміщень комерційного призначення з залученням підрядних організацій регіону, а також з допомогою обслуговуючого персоналу мережі. В прямому підпорядкуванні 2 інженери та 5 техніків для віконання дрібних ремонтних робот. Приймання зданих приміщень, перевірка кошторісів згідно проекту, та технічного завдання (электропостачання, водоспоживання та водовідведення, кондіціонування, опалення). Укладання договорів з комунальними організаціями регіону. Проведення технічного нагляду за ремонтом та вводу в експлуатацію торгівельного центру, площею понад 7000м2 ( м. Суми).

Технічний директор

Дігма

Торговля розничная / Retail

11 месяцев

04.2020 - 03.2021

Керівництво технічним департаментом копманії. Обслуговування та ремонт мережі супермаркетів та адміністративніх будівель компанії. Керівництво будівельним, холодильним, енергетичнім відділами. Руководство строительным, холодильным, энергетическим отделами. Керівництво відділом з 30 співробітникі, що складається з 4 інженерів, бухгалтера, та ремонтного персоналу. Розроблення та організація технологічних карт, регламенту обслуговування та ремонтів, контроль за виконанням інструкцій по експлуатації технологічного обладнання магазинів мережі. Провів автоматизацію заявок на ремонт, впровадив планове технічне обслуговування магазинів мережі, розробив та впровадив систему автоматичного контролю комунальних платежів, перевірку рахунків, що надходять від орендодавців. Здійснив реконструкцію відділу та скорочення непотрібних одиниць персоналу. Провів інвентаризацію мережі, форматизацію магазинів, продаж надлишків обладнання компанії.

Головний інженер з експлуатації

Сільпо, Мережа супермаркетів

Торговля розничная / Retail

2 года 9 месяцев

02.2017 - 11.2019

Керівництво інженерним відділом, що обслуговує магазини у 2-х областях. Комплексне обслуговування магазинів -23 шт. (Харків, Лозова, Суми).Провів переведення магазинів регіону на 100% аутсорсинг шляхом укладання договорів з підрядниками за всіма технічними напрямками діяльності магазинів (загальнобудівельні роботи, вентиляція, холодильне та технологічне обладнання, вантажопідйомні механізми).

Прийняття безпосередньої участі у відкритті нового супермаркету на пр. Гагаріна з моменту оренди і до відкриття. Переведення приміщення на прямі комунальні договори. Контролює турботу підрядників та встановлення завдань на роботи в магазинах мережі регіону. Ведення комунальних рахунків, договорів та їх переукладання. Ведення орендарів у магазинах (підготовка орендних зон до роботи, контроль за споживанням, передача даних на оплату). Організація виконання регламентів обслуговування та ремонтів, контроль дотримання інструкцій з експлуатації обладнання, будівель та споруд магазинів мережі. Організація взаємодії підрядних організацій та персоналу магазинів мережі. Підтримка у технічно справному стані парку обладнання, будівель та споруд магазинів мережі. Приймання робіт з технічного обслуговування та ремонту обладнання, інженерних мереж та систем, конструктивних елементів будівель та споруд. Веде документацію з обліку енергоресурсів. Впровадження заходів щодо енергозбереження. Ведення первинної обліково-бухгалтерської документації. Планування витрат на експлуатацію об'єктів та обладнання. Участь у комісіях із приймання об'єктів, закінчених будівництвом в експлуатацію.

Головний енергетик

Аптечна мережа "Аптека Здоровья"

Медицина и Здравоохранение

4 года 2 месяца

11.2012 - 01.2017

Підготовка до відкриття та обслуговування понад 140 об'єктів комерційної нерухомості (аптеки, приміщення під оренду).Керівництво енерговідділом у складі інженера з енергоконтролю та електриків. Переведення всіх мереж на LED-освітлення, що принесло значне зниження споживання. Переведення приміщень від газового опалення на користь електрообігріву. Оперативне усунення аварійних (забезпечення об'єктів бензогенераторами під час аварійних відключень по всій Україні) та поточних заявок. Ведення споживання енергоресурсів, проведення заходів щодо енергозбереження. Розробка програми для щоденного контролю лімітів, ведення документообігу, ремонт електропроводки, утримання справного технічного стану об'єктів, забезпечення справної роботи внутрішніх мереж (електрика, опалення, водопостачання). Контроль за виробничими процесами усієї мережі, проведення переговорів із підрядниками по всій Україні.

Майстер виробництва

Полімерконтейнер

Промышленность и Производство

5 месяцев

02.2012 - 07.2012

Організація роботи зміни підприємства у режимі 24/48, контроль за персоналом (12 осіб-екструдерники, вантажники, електрик), видача змінного завдання, проведення інструктажів, нагляд за виконанням плану, замовлення, закупівля матеріалів, необхідних комплектуючих для забезпечення безперебійного виробництва полімерної продукції

Майстер виробництва

Высоковольтный РЭС

Энергетика и Энергоносители

3 года 2 месяца

11.2008 - 01.2012

Заступник головного інженера Майстерень з ремонту обладнання. Керівництвом технічним штатом Майстерень (15 чоловік-токарі, ег/зварювальники, сантехніки, котельники, слюсарі). (Ремонт трансформаторів, обслуговування газової та електрокотельних, токарні, зварювальні роботи, обслуговування водопровідно-каналізаційних, теплових та електромереж будівель та споруд підприємства).Контроль за виробничими процесами, організація роботи майстерні, проведення технічної документації, журналів, звітів, складання планів, заявок, видача змінних завдань, ремонт обладнання.

Ключевая информация

Ефективна взаємодія з комунальними підприємствами та підрядними організаціями. Досвід введення в експлуатацію, відкриття та подальшого обслуговування понад 140 об'єктів комерційної нерухомості, монтажні роботи електропроводки торгових точок, обслуговування систем кондиціювання, холодильних ліній, технологічного обладнання, вантажопідйомних механізмів, своя база підрядників у багатьох містах України, оперативне усунення аварійних та поточних заявок споживання енергоресурсів, проведення заходів щодо енергозбереження, контроль лімітів, ведення документообігу, ремонт, погодження кошторисів, організація роботи відділу.

Учился в 2 заведениях

Харківська Національна академія міського господарства

Електротехнічні мережі електроспоживання

Харків, 2007

Політехнічний технікум

Монтаж і експлуатація електроустановок споживачів та громадянських споруд

Феодосія, 2003

Владеет языками

Английский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Право на обеспечение надежности и безопасную эксплуатацию зданий и инженерных сооружений

2018

Инженер по эксплуатации и ремонту

2018

Право на обслуживание и надзор за эксплуатацией грузоподъемных кранов и подъемных устройств

Командир формирования пожаротушения

2011

Руководитель добровольной пожарной дружины предприятия 

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Уверенный пользователь MS Office, Word, Exel, ArchiCAD

Водительское удостоверение

Права категорії В, особистий автомобіль

Максим Вікторович

Головний інженер

Харьков

40 000 грн.

39 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад