Работала в 1 компании   1 год 11 месяцев

Негосударственные организации / NGO

HR officer

International Medical Corps

Негосударственные организации / NGO

1 год 10 месяцев

08.2022 - по настоящее время

- Формування особистих справ працівників та забезпечення їх постійного оновлення: фізична документація та онлайн-платформа

- Робота з документами: прийняття, переведення та звільнення працівників, робота з трудовими договормами та з договорами про надання послуг, створення наказів на відпустки, робота з відрядними документами, робота з усіма внутрішшніми документами організації, котрі стосуються кадрових питань.

-Онбординг нових працівників: ознайомлення з політиками організації, проведення орієнтації із усіма департаментами офісу, адаптація.

- Оффбординг.

-Ведення та оновлення кадрових файлів, постійний аудит файлів щодо повноти та достовірності.

-Забезпечення того, щоб усі застосовні форми, внутрішні політики та інші застосовні документи були зрозумілі, підписані співробітниками та збережені.

-Моніторинг відвідуваності через моніторинг щоденної відвідуваності, відсутності, такого як свята, лікарняні або відрядження, щоб гарантувати, що відсутність персоналу була належним чином задокументована.Обробка документів, пов'язаних з працевлаштуванням: прийом на роботу, зміна статусу зайнятості та звільнення.

- Відстежувати дати закінчення трудових, консультантських контрактів та забезпечувати своєчасне оформлення контрактів та поправок до контрактів.

- Надавати інформацію та допомогу персоналу та керівництву з кадрових питань та питань, пов'язаних з роботою; відповідати на запитання співробітників з питань управління персоналом та сприяти діям щодо їх вирішення

-Підтримання високих стандартів конфіденційності всіх записів та інформації про співробітників.

-Допомога керівнику офісу у вирішенні конфліктних ситуаційРекрутинг: CV-скринінг, проведення первинних телефонних інтерв’ю, організація співбесід із менеджерами з найму, ведення бази резюме.

-Виконання інших доручених обов’язків.

Василина

HR Officer

Львов

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад