Работала в 2 компаниях   14 лет 8 месяцев

Торговля розничная / Retail, Медиа / СМИ

Менеджер-консультант інтернет-магазину косметики та парфумерії

самозайнята

Торговля розничная / Retail

5 лет 9 месяцев

09.2018 - по настоящее время

Працюючи менеджером-консультантом, змогла розвинути високий рівень комунікативних навичок, здобула досвід роботи з великими обсягами інформації та вміння працювати в команді.

Копірайтер віддалено

самозайнята

Медиа / СМИ

8 лет 9 месяцев

09.2009 - 06.2018

Багато років я писала інформаційні тексти, розказуючи цільовій аудиторії про бізнес замовника, особливості бренду, переваги товару чи послуги. Також я сприяла покращенню іміджу бізнеса, рекламуючи його продукти. При цьому я використовувала не тільки свої мовні навички, але й можливості SEO та SMM. Я працювала як самостійно, так і в команді, тому здатна ефективно та відповідально виполняти свої функції, швидко poзуміти пocтaвлeні зaдaчі, працювати на результат.

Ключевая информация

Протягом дев'яти років працювала в якості копірайтера. Я писала інформаційні статті для підвищення конверсії різних інтенет-ресурсів, тексти для розсилок через e-mail, новини та огляди, рекламні тексти для зростання продажів. Мої навички включають ретельне дослідження теми, здатність чітко висловлювати думки як письмово, так і в усній формі, створювати зміст, який зацікавлює та залучає аудиторію.

У процесі навчання було отримано досвід роботи з великими текстами, дослідження контексту та інтерпретації інформації. Це дає змогу зберігати концентрацію під час тривалої комунікації з клієнтами задля вирішення їхніх проблем.

Останні п'ять років займаюся просуванням свого інтернет магазину косметики та парфумерії. Самостійно створюю рекламні компанії, текстовий і візуальний контент для сторінки магазину на Фейсбуці.

Училась в 1 заведении

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

філологія, спеціаліст

Харків, 1999

Владеет языками

Английский

базовый

Испанский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курси підвищення кваліфікації за напрямком "Секретар керівника" (організації, підприємства, установи) з використанням сучасних програм ПК

Харків, 2011

Закінчивши курси підвищення кваліфікації за напрямком "Секретар керівника" (організації, підприємства, установи) з використанням сучасних програм ПК, оволоділа навичками організації роботи з документами. Також мене підготували до ведення адміністративної роботи на підприємстві, навчили принципам комунікації з різними підрозділами підприємства, збору та аналізу інформації і т.п

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Я є досвідченим оператором ПК та користувачем Microsoft Word та Microsoft Excel. Розумію принципи інтернет-маркетингу та SEO. Будучи активним користувачем соцмереж, розумію їхнє значення для ведення бізнесу. Тому зможу здійснювати клієнтську підтримку через різні канали зв'язку на високому рівні.

Особисті якості

Відрізняюся стресостійкістю, здатна терпляче пояснювати особливості товару чи послуги. Розуміючи потребу клієнта, я пропоную йому оптимальний продукт. Вважаю необхідним у будь-якій ситуації проявляти ввічливість і доброзичливість.

Багато років займаюся спортом, веду здоровий спосіб життя. Маю хобі: подорожі та вивчення іноземних мов.

Світлана

Спеціаліст служби підтримки клієнтів

Ивано-Франковск

49 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад