Работал в 4 компаниях 24 года 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое
Бренд-шеф
@dainkraft
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
04.2024 - по настоящее время
Розробка меню доставки, ресторанних блюд. Напрямок мирові тренди ресторанної кухні.
План розстановка обладнання та інвентарю підбір, прорахунки технологічних потужностей та розрахунок потрібних потужностей електрики.
Відео, фото фіксація процесів для технологічних карт, та інструкції для клієнтів з приготування страв.
Розробка плану дій та критичних крапок згідно вимогам ХАСП безпека харчових процесів на кухні виробництва.
Написання посадових інструкцій для кухарів.
Загальні положення внутрішнього розпорядку.
Безпека праці основні інструкції, правила поведінки з особливо небезпечними пригодами та загальне поняття поведінки з електро приладами
На кухні
Узагальнення та нормування процесів
На кухні, розробка системи якості контролю на всіх етапах.
Бренд Шеф Кухар
SY Food Concept
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
14 лет 10 месяцев
01.2010 - по настоящее время
Healthy Food Studio& Concept
Організація виїзних святкових заходів:( свята, спортивні заходи евро 2012, волонтерська допомога
протокольні урочисті заходи)
Кухні: Слов'янські, Італійська, Німецька, Французька, Пан Азія, Японська..
Работа з Мангалом, барбекю, тандир, піч на дровах, плов, уха, шурпа та інші блюд на вогні..
@ Розробка та оновлення: меню,
Helsi food, комплексів для хворих, спортсменів, работа з дієтологом.
Створюємо фуд star tap
Є базова професійна кухня
З усім сучасним обладнанням у центрі Київа
з можливість проведення: розробки страв, навчання кухарів
майстер класів, презентацій, дегустації, та любих інших заходів до 250 людей декілька залів та локацій.
& Можливість проведення зйомок фуд
передач чи сюжетів для фуд контенту.
РІзні локації є майданчик на свіжому повітрі криша закладу.
Шеф-кухар
Вип Семья
Другое
10 лет 10 месяцев
03.2012 - 01.2023
Організація харчування та заходів Vip осіб до 300осіб розробка, та приготування здорової їжи преміум сегмент. Виїзні заходи як по Україні, так і Зарубіжні відрядження з організації безпечного харчування та
урочистих заходів.
Работа в команді, також індивідуальні виїзди з роботою все під ключ.
Використовували: Тандир, дров'яна піч, мангал, барбекю, су-від, професійне обладнання як у сучасному ресторані преміум класса.
Кухні різні по запиту, дієтичні, безглютенові, безлактозні, дітяче харчуваняя
Шеф-кухар/ су-шеф/Бренд-Шеф
Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 лет 10 месяцев
03.2000 - 01.2010
Р-н Аполло
Р-н Арена-Сити
Р-н Меланж
Р-н Барон
Р-н Веселий Заєць
Сеть Соло Піца
Р-н Маяк
Р-н Гаванна
Р-н Сан Пауло
В Усіх закладах було цікаво працювати.
Знаходяться всі в Києві ( деякі вже не існують, лібо перейменовано)
Отримував цікавий досвід, в деяких працював Шеф-Кухарем, в Соло піца Бренд-Шеф, в декількох Су-шефом, також працював за для розвитку на усіх процесах.
Є членом Асоціації Шеф Кухарів України з 2010
Маю рекомендації
Ключевая информация
Врівноважений, стрес стійкий, мобільний добре знаю свою справу, та постійно обучаюсь, слідкую за світовими трендами.
Лідерські якості, повага серед колег,
Знання законодавства України,
ХАСП, та інши норми безпеки харчування.
Навчався та співпрацював з іноземними
Шеф-кухарями США, Італія, Німеччини, Франції, Кореї.
є досвід відкриття: закладів з нуля, оновлення меню, та розробки франчайзингові проєкт, участь в міжнародних подіях контроль безпеки та прийняття участі у приготуванні харчування Vip осіб.
Супровід за кордоном та забезпечення
Харчуванням на високому рівні, організація заходів харчування дипломатичних місій.
Учился в 6 заведениях
Товариство з обмеженою відповідальністю "Академія адвокатури України"
Правознавство
Київ, 2027
Асоціація Шеф-Кухарів
Київ, 2022
ТОВСОЮЗСЕРВІС
Кухар 4р
Київ, 2003
Школа "Гурман" Слов'янських кухонь
Дніпро, 2001
ПТУ 29
Кухар -Коедитер
Керч, 2000
ВПУ 12
Мотрос-моторист
Керч, 1999
Владеет языками
Английский
базовый
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
ХАСП нормативи, перевірки, план дій
Безпека харчування у громадських закладах
- Нормативи, акти, закони по безпеці харчування.
Сроки та умови зберігання харчових продуктів.
Виготовлення та зберігання та технічні умови для напівфабрикатів
Сергій Костянтинович
Сергій Костянтинович
Шеф-кухар /Бренд-шеф
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад