Ключевая информация

Fashion design
Graphic design

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Дополнительная информация

Навички

Займаюсь графічними дизайном, також фешн-дизайном(розробка принтів), досить вільно володію програмою Photoshop, є невеликий досвід роботи в Figma

Детальна інформація

Вмію ефективно організовувати елементи дизайну та вносити зміни без пошкодження оригінального вмісту завдяки розумінню принципів роботи з шарами. Використовувати інструменти виділення, ретушувати та коригувати зображення також легко для мене. Маю здатність регулювати колірний баланс, контрастність, яскравість та інші параметри. Вставлення, форматування та стилізація тексту відповідно до дизайну також у моїх вміннях. Вмію працювати з мокапами. Маю навички використання фільтрів та спеціальних ефектів для певного візуального стилю або настрою. Розуміння особливостей різних форматів файлів (наприклад, JPEG, PNG, PSD) та їх використання відповідно до вимог проекту також є в моїй компетенції. Розуміюсь в сучасних тенденціях дизайну, їх напрямках.

...

Не проти взятися за будь яку роботу, яка може не стосуватися мого напрямку, та готов до отримання нових навичок та досвіду.

Владислав Дмитрович

Дизайнер

Нежин

6 000 грн.

18 лет

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 4 месяца назад