Работала в 2 компаниях   4 года 6 месяцев

Образование

Асистент вчителя

Ліцей 10

Образование

2 года 11 месяцев

09.2021 - 08.2024

Обов'язки:1. Разом з учителем надання освітніх послуг, спрямованих на задоволення освітніх потреб учня;2. Здійснення соціально-педагогічного супроводу дитини з ООП.3. Сприяння розвитку дитини з ООП, поліпшенню її психоемоційного стану.4. Стимулювання розвитку соціальної активності дитини, сприяння виявленню та розвитку її здібностей, талантів, обдарувань.5. На основі вивчення актуального та потенційного розвитку дитини участь у розробленні індивідуальної програми розвитку.6. Підтримка самостійності і активне залучення учня до усіх видів роботи, які здійснюються у закладі під час навчального процесу.7. Допомога у навчанні не лише дитині з особливими освітніми потребами, а усім іншим учням класу.8. Ведення відповідної документації.

Асистент вихователя

ЗДО "Джерельце"

Образование

1 год 5 месяцев

12.2019 - 05.2021

Обов'язки:1. Разом з вихователем здійснення соціально-педагогічного супроводу дитини з ООП, зокрема: • проведення виховних, соціально-адаптаційних заходів, використання різноманітніх форм роботи; • допомога дитині з ООП виконувати навчальні завдання; • залучення дитини з ООП до різних видів навчальної діяльності на занятті; • адаптація навчальних матеріалів з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності дитини з ООП. 2. Допомога в організації навчально-виховного процесу в групі з інклюзивним навчанням. 3. Надання допомоги дитини з особливими освітніми потребами в облаштуванні робочого місця. 4. Спостереження за дитиною з ООП з метою вивчення її індивідуальних особливостей, схильностей, інтересів та потреб. 5. Сприяння формуванню у дитини з особливими освітніми потребами саморегуляції та самоконтролю.

Ключевая информация

1. Люблю дітей і їх індивідуальність.

2. Відповідальна і активна.

3. Вихована, тактична.

4. Старанна, швидко включаюсь в роботу.

5. Вмію працювати в команді.

Училась в 2 заведениях

Університет Григорія Сковороди в Переяславі

факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Переяслав, 2025

Економіко-Технологічний Університет

факультет маркетингу

Бровари, 2021

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Всеосвіта

2023

Всеосвіта                                                 березень 2020 "Підтримка дітей з ООП: практичні поради" квітень 2020" Методичні розробки для навчання та розвитку дітей дошкільного віку" квітень 2023 "Медіаграмотність як складова інформаційно-цифрової компетентності педагога" квітень 2023 "Спостереження як постійне джерело інформації у роботі з дитиною з ООП у закладах освіти" PROMETHEUS квітень 2023 "Критичне мислення для освітян" На Урок квітень 2023 "Ігри, що навчають, мотивують і не дають нудьгувати: поради для вихователів і вчителів". курс EdEra Курс "Створюємо простір дитинства разом вебінар Всеосвіта "Адаптація дитини в закладі дошкільної освіти"

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

гарно володію комп'ютером, швидко друкую

Захоплення та інтереси

люблю співати і малювати

Ірина Вікторівна

Вихователь, вчитель ГПД, репетитор 1-4 класів, адміністратор в дитячі центри

Бровары

40 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Обновлено 2 дня назад