Работала в 3 компаниях   20 лет 1 месяц

Другое

Агент комерційний філія "оператор припортових станцій

Філія "Оператор припортових станцій" АТ "Укрзалізниця"

Другое

19 лет 4 месяца

12.2004 - 04.2024

•Здійснення контролю за виконанням завдань щодо навантаження- вивантаження вантажів.
•Здійснення оформлення перевізних документів, банків, книг згідно Правил і інструкцій.
•Здійснення нарахування та стягнення належних платежів ( провозних платежів, додаткових зборів, плати за користування, штрафів та інші) у відповідності до діючих нормативних документів.
•Здійснення контролю за наявністю конвенційних заборон за допомогою
автоматизованих систем.
•Здійснення контролю за наявністю та термін дії посвідченнь про перевірку знань відповідальних осіб.
•Здійснювати облік наявності грошових коштів на рахунках.
•Здійснювати щодобове складання звітів на всі відправлені та одержані вантажі, нараховані суми за виконані послуги.
•Здійснення ведення звітності по вагонам,при необхідності готувати матеріали для вирішення претензійних питань по всім видам комерційної діяльності.
•Здійснення ведення обліку виконання планів перевезення та вивантаження вантажів.
•Контроль відповідності та дотримання терміну дії договорів про експлуатацію під'їзних колій та договорів на подачу і забирання вагонів.
•Виконання вимог Порядку взаємодії залізниці й митниці, взаємодії з іншими контрольними органами.

В.о. начальника району ( вантажного

Філія "оператор припортових станцій" ат "укрзалізниця"

Другое

10 месяцев

03.2023 - 01.2024

Сприяти виконанню статуту залізниць україни , правил перевезень вантажів , угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення , технічних умов розміщення і кріплення вантажів , службових інструкцій , збірників , та інших документів "укрзалізниці" , які стосуються організації і умов перевезення вантажів , директивних вказівок , наказів "укрзалізниця". вживати необхідні заходи щодо попередження , виявлення та принципи можливих терористичних проявів в межах своєї компетенції. здійснювати керівництво роботою агентів комерційних станції , забезпечення планових завдань із навантаження та вивантаження при безпосередньому дотриманні безпеки руху поїздів та маневрової роботи. здійснення контролю за безпекою руху поїздів та маневрової роботи , схоронністтю вагонного та контейнерного парку в комерційному господарстві станції. приймати участь у проведенні технічних занять з працівниками комерційного господарства. складання аналізів схоронності вагонного парку по станції

оператор ПЄОМ

СУ-433

Другое

7 месяцев

08.1998 - 03.1999

Оператор ПЄОМ

Ключевая информация

здійснення контролю за виконанням завдань щодо навантаження вивантаження вантажів. здійснення оформлення перевізних документів , банків , книг згідно правил і інструкцій. здійснення нарахування та стягнення належних платежів ( провозних платежів , додаткових зборів , плати за користування , штрафів та інші ) у відповідності до діючих нормативних документів. здійснення контролю за наявністю конвенційних заборон за допомогою автоматизованих систем. здійснення контролю за наявністю та термін дії посвідченнь про перевірку знань відповідальних осіб. здійснювати облік наявності грошових коштів на рахунках. здійснювати щодобове складання звітів на всі відправлені та одержані вантажі , нараховані суми за виконані послуги. здійснення ведення звітності по вагонам , при необхідності готувати матеріали для вирішення претензійних питань по всім видам комерційної діяльності. здійснення ведення обліку виконання планів перевезення та вивантаження вантажів. контроль відповідності та дотримання терміну дії договорів про експлуатацію під'їзних колій та договорів на подачу і забирання вагонів. виконання вимог порядку взаємодії залізниці й митниці , взаємодії з іншими контрольними органами

Училась в 2 заведениях

Миколаївський національний університет імені в.о. сухомлинського

Математика основи економіки

2011

Миколаївський технікум залізничного транспорту

Комерсант

Альона

Менеджер

Николаев

45 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад