Работала в 3 компаниях   4 года 4 месяца

Образование

Викладач хімії

Полтавський державний медичний університет

Образование

1 год 7 месяцев

02.2023 - по настоящее время

Старший лаборант кафедри хімії та методики викладання хімії

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

Образование

2 года 4 месяца

10.2020 - 02.2023

Приготування робочих розчинів різної концентрації, підготовка робочого місця студентів, аналіз та синтез речовин для проведення лабораторних робіт, використання лабораторного обладнання (спектрофотометр, фотоелектроколориметр, сушильна шафа, центрифуга, рефрактометр, рН-метр)
Набуті навички якісного та кількісного аналізу: титриметрія, спектрофотометрія. Опановані різні методи проведення аналізу речовин та природніх об'єктів.

Лаборант кафедри медичної хімії

Українська медична стоматологічна академія

Образование

3 месяца

01.2019 - 04.2019

Приготування лабораторних робіт для студентів медичних спеціальностей, приготування розчинів заданих концентрацій.

Ключевая информация

Навички дослідження природніх об'єктів, продуктів харчування. Навички якісного та кількісного аналізу. Базові навички органічного синтезу та його аналізу. Дослідження фармацевтичних препаратів на якісний та кількісний склад речовин. Дослідження сорбційних властивостей пектину та хітозану. Навички роботи з лабораторним обладнанням: фотоелектроколориметр, спектрофотометр, рН-метр, рефрактометр, роторний випарювач, сушильна шафа, центрифуга, аналітичні ваги.

Училась в 2 заведениях

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

Природничий факультет, магістр спеціальність 102 Хімія

Полтава, 2022

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

Природничий факультет, бакалавр спеціальність 014.06 Середня освіта (Хімія)

Полтава, 2021

Владеет языками

Английский

продвинутый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Автобіографія

Я, Стрижак Діана Олександрівна, народилася 6 січня 2000 року у місті Полтава. За національністю – українка. З 2006 по 2017 рік навчалася у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 міста Полтави, яку закінчила зі срібною медаллю. З вересня 2017 по червень 2021 року навчалась за спеціальністю 014.06 Середня освіта (Хімія) на природничому факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка. Здобула диплом бакалавра з відзнакою. З 31 січня 2019 року по 25 квітня 2019 року працювала лаборантом кафедри медичної хімії Української медичної стоматологічної академії. З січня 2020 по червень 2020 року навчалася за програмою академічної мобільності Erasmus+ у University College Copenhagen, Данія. З 6 жовтня 2020 року по 7 лютого 2023 року працювала старшим лаборантом кафедри хімії та методики викладання хімії у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка. З вересня 2021 по грудень 2022 навчалась за спеціальністю 102 Хімія на природничому факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка. Здобула диплом магістра з відзнакою. Під час навчання, з 13 грудня по 24 грудня, проходила наукове стажування в Інституті органічної хімії НАН України у відділі елемент органічних сполук. З 9 лютого 2023 року прийнято на посаду викладача закладу вищої освіти Полтавського державного медичного університету кафедри хімії до заміщення посади за конкурсом. 29 червня 2023 року обрано за конкурсом на посаду викладача закладу вищої освіти Полтавський державний медичний університет кафедри хімії на умовах контракту строком на 3 роки. Приймаю участь у регіональних, всеукраїнських та міжнародних конференціях. Вільно володію англійською мовою. Незаміжня.

Водійське посвідчення

Відсутнє.

Діана

Хімік

Полтава

15 000 грн.

24 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 20 часов назад