Ключевая информация

Доброго дня! мене звати марія, мені 18 років, і я студентка УДУ імені Михайла Драгоманова (1 курс), де навчаюсь заочно на факультеті психології, спеціальність «053» Психологія. Хочу запропонувати Вам розглянути мою кандидатуру на посаду няні. Хоча офіційного досвіду роботи з дітьми у мене немає, наразі я працюю нянею у родині знайомих. Більшу частину свого життя я постійно знаходжусь у певній взаємодії з дітьми, що, на мою думку, важливо для цієї роботи.
У своїй роботі я вважаю за необхідне мати терпляче, стримане ставлення до дітей, а головне - уникати будь-якої форми агресії, особливо фізичної.
Також варто зазначити, що оскільки я студент психолог, в основі у нас лежить саме вікова психологія. Вікова психологія досліджує онтогенез психічних властивостей особистості на різних вікових етапах. Впевнена це допоможе досягти відмінного результату у взаємодії та вихованні. Я готова спиратися на ваші методи виховання, і завжди готова надати допомогу в будь-якій ситуації.
Моя відкритість до нових ідей та готовність навчатися на помилках є ключовими компонентами мого підходу до роботи. Також маю достатні комунікативні навички, які допомагають успішно взаємодіяти з дітьми.
Моя самодисципліна грає важливу роль у виконанні моїх обов'язків, надаючи вам гарантію надійності і відповідальності. Вважаю, що поєднання моєї внутрішньої мотивації, глибоких знань та рішучості робить мене відмінним кандидатом на цю посаду.
На дзвінки відповідаю рідко, тому краще пишіть в телеграм - @werfniiikof, або на вайбер

Училась в 1 заведении

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Факультет психології

Київ, 2026

Владеет языками

Испанский

средний

Марія

Няня для дитини

Киев

20 000 грн.

18 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад