Работала в 1 компании   17 лет 10 месяцев

Образование

Завідувач бібліотеки

Опорний заклад "Карлівський ліцей №4" Карлівської міської ради

Образование

17 лет 9 месяцев

08.2006 - по настоящее время

2018-2019 н. р. I місце на районному етапі конкурсу «Найкращий читач 2019 року» учениця 6 класу Щекань Юля. 2019-2020 н. р. I місце на районному етапі конкурсу «Найкращий читач 2020 року» учениця 6 класу Мостовенко Олександра та II місце учениця 7 класу Щекань Юля. 2020-2021 н. р. I місце на районному етапі конкурсу «Найкращий читач 2021 року» учениця 6 класу Кулик Мирослава та II місце учениця 7 класу Мостовенко Олександра. 2021-2022 н. р. I місце на обласному етапі конкурсу «Найкращий читач 2021 року» учениця 7 класу Кулик Мирослава.

Заміна уроків історії, громадянської освіти та основ правознавства.

Займалася репетиторською діяльністю. Один з учнів був постійним переможцем олімпіад з історії на районному рівні (I місце) та обласному рівні (III місце) кілька років поспіль. А також отримав I місце на районному рівні за наукову роботу з історії на тему "Два століття- одна війна. Збройне протистояння України з росією."

Ключевая информация

Самооганізована, відповідальна, легко йду на контакт, комунікативна. Завжди прагну знайти підхід до кожної особистості. Поважаю особисту думку кожного.

Вміло володію начальним матеріалом. Легко і доступно пояснюю історичний матеріал. Вмію зацікавити учнів. Прагну працювати на результат.

Училась в 1 заведении

Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка

Історичний

Полтава, 2006

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

№06344 Сертифікат учителя адаптаційного циклу базової середньої освіти

Полтава, 2023

Пройшла навчання семінару-тренінгу:  "Нова українська школа: перехід на наступний рівень": громадянська та історична галузь. Засвоїла методичні засади організації освітнього процесу в НУШ, особливості сучасного навчально-методичного забезпечення освітньої галузі; шляхи впровадження інноваційних практик навчального предмета та інтегрованого курсу; наступність у впровадженні змісту освітньої галузі на кожному освітньому рівні, способи моделювання освітньої галузі відповідно до обов'язкових результатів навчання, мету та компентнісний потенціал освітньої галузі, вимоги до обовя'зкових результатів навчання.

Сертифікат №1\2112 (12)о

Київ, 2023

Взяла участь у групі підтримки "Поруч" та навчальній програмі: "Навчання технік зцілення для батьків, осіб, що їх замінюють, та спеціалістів, які працюють з дітьми", що реалізується за підтримки Представництва Дитячого  фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Теоретично  і практично відпрацьовано 12 годин. Тренінги були надзвичайно корисними та потрібними у наш важкий час.

Сертифікат виданий Громадською організацією "Всеукраїнський громадський центр "Волонтер", грудень 2023 року.

Сертифікат №GDTfE-03-Б-03359 Курс "Цифрові інструменти GOOGLE для освіти"

Київ, 2022

Базовий курс. Навчання відбулося за дистанційною формою у період з 03 до 16 жовтня 2022 року. В межах курсу засвоїла освітню програму педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкульної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професііно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти "Цифрові інструменти GOOGLE для освіти; виконала понад 80% загального обсягу завдань курсу; одержала результат підсумкового тестування понад 80% максинально можливої кількості балів; Удосконалила професійну компентність (цифровий компонент) в обсязі 30 академічних годин.

Сертифікат виданий ТОВ "Академія цифрового розвитку" 16 жовтня 2022 року.

№599 Сертифікат

Дніпро, Київ, 2021

Сертифіат історичного вебінару ""Українська шляхта і козацтво; поляки, євреї і татари в нових підручниках історії"; "Нові підручники для 8 класів: інструмент для вчителя, мотивація для учня, засіб від нудьги"; "Дистанційна та "традиційна" освіта у трикутнику "учні-батьки-вчителі": що робити? хто винен? що робити з тим, хто винен?" Вебінари проходили 3, 10, 24 березня 2021 року. Всі історичні вебінари були назвичано цікаві, пізнавальні, змістовні!

Сертифікат виданий Українським інститутом вивчення Голокосту "Ткума" і УОВЦ "Оріон"

№73 Сертифікат

Дніпро, Київ, 2021

Сертифікат учасниці історичних вебінарів "Міфи й правда про киримли та трагедії кримськотатарського народу (до Дня жертв геноциду кримськотатарського народу (18 травня)"; "Як перемогти у творчому конкурсі та стати учасником міжнародних проєктів: про Ьіжнародний конкурс творчих робіт Иістерства освіти і науки України та Інституту "Ткума". Вебінари проходили 12 і 26 травня 2021 року. Вебінари були актуальні, змістоні та, як завжди, цікаві!

Сертифікат виданий Українським інститутом вивчення Голокосту "Ткума" і УОВЦ "Оріон".

№112 Сертифікат учасниці історичних вебінарів "Граємо в карти? - Ні. Карти - це мова і очі історії; "Спротив окупації до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя (26 лютого)"

Дніпро, Київ, 2021

Освоїла навички використання карт на уроках історії, а також способи і методи засвоєння знань за допомогою ігрових форм при при викладанні предмета.   

Сертифікат виданий Українським інститутом вивчення Голокосту "Ткума" і УОВЦ "Оріон" 10, 24 лютого 2021 року

№177 Сертифікат учасниці історичних вебінарів: "Формування культури пам'яті та організація міжкультурного діалогу: освітні молодіжні програми в Польщі"; "Моделі пам'яті про Другу світову війну: до Дня пам'яті та примирення"

Дніпро, Київ, 2021

Сертифікат виданий Україннським інститутом вивчення Голокосту "Ткума"" і УОВЦ "Оріон" 14,28 квітня 2021. Вивчила і засвоїла сучасні моделі пам'яті про Другу світову війну та значимість і способи їх використання на уроках історії. Доречність формування культури пам'яті між Україною і Польщею та цінності історичної пам'яті в Україні та Польщі.

Свідоцтво №К49-779118 Інтернет-конференція "Сучасні інтернет-ресурси для організації ефективного навчання"

Харків, 2021

Під час вище зазначеної дистанційної інтернет-конференції за напрямами "Медіаграмотність", "Наскрізні навички", "ІКТ", "Робота закладу освіти", "Практичні прийоми"набула таких компетентностей, передбачених стандартами освіти: професійні, інноваційність, інформаційно-комунікаційна, цифрова, навчання впродовж життя. Набула навичок практичного використання сучасних інтернет ресурсів на уроках для ефективного навчання. доцільність та обгрунтованість використання освітніх платформ під час викладання різних предметів.

Свідоцтво видане освітнім проєктом На Урок 14. 04. 2021 р. (10 год)

Сертифікат VF720224 Вебінар на тему "Брейн-фітнес: скарбничка вправ для розвитку розумового потенціалу"

Київ, 2021

Під час  дистанційного вебінару набула навичок використання і прийомів вправ для розвитку розумового потенціалу учнів під час уроків і в позаурочний час для різних вікових категорій учнів.

Сертифікат виданий ТОВ "Всеосвіта" (ЄДРПОУ 41526967) 24. 02. 2021року (2 год)

Дополнительная информация

Особисті якості. Захоплення та інтереси

Я щира, відкрита, справедлива та відповідальна. Прагну до саморозвитку. Ціную високі моральні якості.

Захоплююсь історичною літературою, художньою українською літературою та мистецтвом, цікавлюсь міжнародними відносинами. Завжди у пошуку цікавих фактів про видатних особистостей як з історіїї України, так і всесвітньої історії, діячів культури, які використовую на уроках.

Маю інвалідність з дитинства III групи.

Наталія

Учитель історії

Киев

41 год

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад