Работала в 1 компании   3 года 10 месяцев

Интернет

Помічник керівника, фотограф

Freelancer

Интернет

3 года 9 месяцев

02.2020 - 11.2023

З 2015 - фріланс у сфері фотографії. Фотознімання: весілля, корпоративні заходи, репортаж танерухомості. Створення фотокниг. Скрапбукінг-фотоколажі. Дистанційний помічник у сімейному бізнесі. Навчання комп'ютерної ( в т.ч. смартфон на андроїд) грамотності для людей старшого віку Створення Інтелект (факт)-карт - за технологією, яка допомагає мозку думати та приймати оптимальні рішення, сократичні питання. Пошук та аналітика інформації як технічного, так і соціально-гуманітарного х-ру. модератор канала telegram.

Ключевая информация

Фото/відеозйомка. Adobe Photoshop. Word. ABBY FineReader. Програми для роботи із зображеннями. Створення інтелект (факт)-карток. Копірайтер. Комп'ютерний набір у сліпу. Комунікативна компетентність. Аудіо запис голосом книг для суспільства сліпих. Конвертування текстових/електронних книг на аудіоформат. Транскрибація відео в текст та аудіо. Фізіотерапія прилади: динамічна електронейростимуляція (ДЕНС), «Рікта» лазер, міостимулятор «Шубоши», магнітотерапія; світлотерапія «Біоптрон».

Училась в 2 заведениях

Інститут Проф. Росту ТОВ "Персона"

кваліфікація менеджер - адміністратор офісу

Київ, 1996

1. КНУБА (КІБІ)

санітарно-технічний /теплогазопостачання, опалення, кондиціювання та охорона навколишнього середовища / присвоєно кваліфікацію інженер-будівельник

Київ, 1993

Курсы, тренинги, сертификаты

Центр навчання НВО «ІТЕК», працівник на ПК, користувач Internet Курси УЧ «УСПІХ» Adobe Photoshop початковий рівень Курси УЧ «УСПІХ» 192 ак. г. за спеціальністю «Дизайнер комп'ютерної графіки»

Київ, 2012

Дополнительная информация

Інтереси, захоплення

ПК. Internet. Цікавить – антропологія, людинознавство. маю досвід мислити щодо досвіду думати. Емоційний інтелект. Мета розуміти собі та інших - мотиви та вчинки. Механізми комунікації, профайлінг. Стилістика та створення іміджу. Самостійно оснащую програмним забезпеченням власні девайси. Вісцеральна терапія.

Захоплення та інтереси

Декоративні вироби (картини, аксесуари), фотохудожник, світ дизайну, стилю та моди. Книжки. Читання поп. психології. Туризм; великий теніс; плавання.

Інга Ігорівна

Офіс-менеджер. Помічник керівника. Оператор ПК, Менеджер інтернет магазина.

Киев

15 000 грн.

47 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: стажировка / практика

Обновлено 14 часов назад