Работала в 1 компании   11 месяцев

Промышленность и Производство

Бухгалтер

Дельта - 98

Промышленность и Производство

10 месяцев

08.2023 - по настоящее время

Робота з первинною документацією; заповнення виробництва, облік виробництва (оприбуткування, списання, пересортиця); ведення складського обліку (прихід, розхід, переміщення, інвентаризація); нарахування заробітної плати; здійснення звірки взаєморозрахунків з покупцями та постачальниками; розрахунок сум маркетингу; закриття складів в 1С; формування звітів по аналізу цін на сировину та собівартості продукції; створення нової позиції; встановлення цін в 1С; розрахунок собівартості продукції; виписка довіреності; аналітичні розрахунки..

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК, MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, 1C: Підприємство

Училась в 3 заведениях

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Фінанси, банківська справа та страхування

Івано-Франківськ, 2018

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Фінанси та кредит

Івано-Франківськ, 2017

Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Фінанси та кредит

Калуш, 2015

Дополнительная информация

Сімейний стан

Одружена, двоє дітей

Особисті якості

Комунікабельність, наполегливість, цілеспрямованість, відповідальність, дисциплінованість, уважність, чесність, активність, бажання розвиватись Здатна швидко навчатися новим видам діяльності. Публікувала статті та тези у фахових виданнях України та закордонних фахових виданнях. Брала участь у науково-технічних конференціях та конкурсах. Отримала грамоти за активну громадську діяльність та за успішне виконання навчальної програми та активну громадську позицію в університеті.

Руслана

Бухгалтер

Калуш

26 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад