Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 1 компании   21 год 9 месяцев

Строительство

начальник виробничо-технічного відділу

РК Уютний дім

Строительство

21 год 8 месяцев

06.2000 - 02.2022

Ключевая информация

Знання комп'ютера: WORD, EXEL, АВК, MS Project, AutoCAD

Учился в 1 заведении

Київський інженерно-будівельний інститут

факультет МБ

Київ, 1986

Курсы, тренинги, сертификаты

Project Portfolio Management – технології управління Спайдер Україна

2007

Дополнительная информация

Професійна діяльність:

1986-1997-проектний інститут «КиївНДІП містобудування». Посада Інженер. Відділ генплану та інженерної підготовки території. Проектна документація, кошториси та проектні роботи, геодезичні роботи, узгодження проектної документації, авторський нагляд. 1997-1999 - інженерно-будівельна компанія «Стрекол». Посада інженер-будівельник: виконував обов'язки виконроба, інженера-кошторисника, начальника виробничо-технічного відділу. Проектно-кошторисна документація, підготовка та укладання договорів генпідряду та субпідряду, укладання договорів на постачання обладнання та будівельних матеріалів, участь у розробці та впровадженні системи управління компанією, будівництво котеджів, ремонт та реконструкція головного офісу банку «АВАЛЬ», будівництво супермаркету «БІЛЛА» на Позняках.

1999-2000 - будівельна фірма «АКМЕ-плюс» Посада інженер-будівельник. Виконував обов'язки інженера-кошторисника та начальника виробничо-технічного відділу.

2000-2022 - будівельна фірма «РК Уютний дім». Посада інженер-будівельник. Виконую обов'язки начальника виробничо-технічного відділу. Постійна участь у тендерах, розробка концепції проекту та визначення попередньої загальної вартості будівництва чи ремонту, підготовка кошторисної документації у програмі АВК та ринкових цінах, проведення тендеру та вибір субпідрядних організацій, комплектація та замовлення будівельних матеріалів, підготовка та укладання договорів генпідряду та субпідряду, укладання договорів на постачання обладнання та будівельних матеріалів, складання графіків виконання робіт та графіків фінансування, контроль за виконанням робіт відповідно до графіка, оформлення актів здачі-приймання об'єктів та актів на приховані роботи, розробка та впровадження системи управління проектно-будівельною фірмою, відстеження процесу проектування, розміщення замовлення на проектування. Будівництво, ремонт, реконструкція та реставрація будівель. Досвід роботи з «плоскими покрівлями»-ПВХ мембрана і руберойд, що наплавляється. Основні об'єкти: реконструкція будівлі автоцентру Volkswagen по вул. Бубнова 18, реставрація та реконструкція житлового будинку по вул. Ярославів Вал 14б, парфумерні магазини BROCARD у торгових центрах «Глобус», Бессарабський квартал, «Містечко», «Караван», універмаг «Україна», реставрація та ремонт адміністративних будівель НБУ на вул. Інститутської 9 та будівель Центральної розрахункової палати по проспекту Науки 7 та 9, реконструкція офісної будівлі по вул. Червоноармійська 23б, будівництво зеленого театру на вул. Паркова Алея 9, будівництво автоцентру Toyota на окружній дорозі в м. Києві площа 7 000 м2, ведення фінансового контролю та будівництво складу c.Б.Олександрівка загальна площа 17 000 м2, будівництво «під ключ» котеджів, реставрація фасаду готелю Лейпциг Renaissance Hotel Kiev).

Додаткові дані:

Великий досвід у виробництві різних ремонтно-реставраційних та будівельних робіт, знання сучасних будівельних технологій, створення та ведення власної бази будівельних матеріалів та ремонтно-будівельних робіт, постійне аналізування ринку будівельних матеріалів та будівельних робіт, відстеження, вивчення та випробування нових будівельних матеріалів. Постійне відвідування виставок. Сертифікат Project Portfolio Management – технології управління Спайдер Україна Знання комп'ютера:

WORD, EXEL, АВК, MS Project, AutoCAD

Відповідальність, працездатність.

Бажаний рівень З/П – від 30 000 грн.

Прохання дати відповідь за тел. 098-436-65-15

Олександр

Інженер ВТВ, кошторисник

Киев

30 000 грн.

65 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, полная занятость

Обновлено 2 недели назад