Работал в 1 компании   1 год 1 месяц

Другое

Web Developer | WordPress Developer

Wekey agency

Другое

1 год

01.2022 - 01.2023

У компанії Wekey виконував обов'язки Web Developer та WordPress Developer. Створював адаптивні та анімовані веб?сайти, використовуючи навички з HTML і CSS, а також мову препроцесора SCSS. Додавав функціональність за допомогою JavaScript і jQuery. Використовував таск?менеджер Gulp і npm пакети, такі як Swiper, International Telephone Input, Loader, MarkerClusterer.

Займався підключенням до CMS WordPress, використовуючи плагіни Advanced Custom Fields PRO, Yoast SEO. Налаштовував форми відправлення повідомлень на пошту і в телеграм чати, використовуючи плагіни, такі як Contact Form 7, Contact Form 7 + Telegram, Telsender?pro. Додатково налаштовував відправлення повідомлень і без плагінів, використовуючи мову програмування PHP і бібліотеку PHPMailer. Опрацьовував документацію, таку як Swiper API, Google Maps API, Classy API.

Працював з системою контролю версій Git при розробці в команді. У останньому проекті вдосконалив навички розробки Google Maps та отримав досвід з розробки Marker Clustering. Створював функціонал фільтрації новин, налаштовував Google Maps, розробляв елементи, такі як accordion, player, slider, а також інші компоненти веб?сайту.

Підтримував високий стандарт роботи, шукав нові інформаційні рішення та вирішував складні питання, використовуючи ресурси, такі як Stack Overflow і Habr.

Мої останні проекти:

1. Save Ukraine ? https://www.saveukraineua.org/

2. Cosmotrade ? https://cosmotrade.pl/

3. Vhve ? http://www.vhve.com.ua/

4. BowHouse ? https://www.bowhouse.com.ua/

Ключевая информация

HTML5

CSS3

SCSS

Responsive CSS

CSS animation

JavaScript

ES6

JSON

AJAX

GitHub

PHP

Wordpress

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Любомир

Web Developer

Киев

26 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад