Работал в 11 компаниях   23 года 6 месяцев

Оборонная промышленность, Энергетика и Энергоносители, Промышленность и Производство, Телекоммуникации / Связь, Государственный сектор

т.в.о. заступника директора з економіки та фінансів

ДП ШЗ «Зірка»

Оборонная промышленность

7 месяцев

02.2024 - по настоящее время

Функції: Аналіз фінансово господарської діяльності підприємства, виявлення нових перспективних видів продукції. розробка програм їх освоєння. Розробка та звітність за фінпланом державного підприємства. Контроль проведення процедур тендерних закупівель. Бюджетування. Досягнення: На підприємстві відновлено платоспроможність, виходу з процедури банкрутства шляхом погашення зобов’язань. Сформовано та затверджено фінплан підприємства на 2024та сформовано на 2025 рік.

- Заступник головного інженера-технічного директора з розвитку виробництва

ВП «Атоменергомаш» ДП НАЕК «Енергоатом»

Энергетика и Энергоносители

2 года 10 месяцев

03.2021 - 01.2024

Функції: Аналіз виробничих потужностей, виявлення нових перспективних видів продукції. розробка програм їх освоєння. Виконання проектних та будівельних робіт в межах освоєння нових виробництв. Опрацювання технологічного забезпечення виробництв.Досягнення: Розроблено та впровадження проекти виробництва деталей до технологічного обладнання АЕС з повною реконструкцією двох виробничих дільниць. Розроблено передано на стадію будівництва проект нового будівництва технологічного комплексу на 3,5 тис м2 .

Начальник комерційного відділу

ТОВ "СЕНСІ"

Промышленность и Производство

4 года 11 месяцев

04.2016 - 03.2021

Виробництво і продаж компресорів високого тиску для спеціальних газів.Функції: Моніторинг ринку, формування комерційних пропозицій, розробка техніко-комерційних проектів по обладнанню. Робота з тендерними площадками Prozzoro та площадками інших країн.Досягнення: Вдосконалена система роботами з представниками в країнах СНД, розробка проектів реалізації обладнання через інжинірингові центри. Розроблено та впроваджено систему моніторингу тендерних процедур на території , Росії, Білорусії, Узбекистану. Підібрані партнери для участі в тендерних процедурах. інжинірингові центри.Розроблено та впроваджено систему моніторингу тендерних процедур на території

Перший заступник директора

Сумської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта»

Телекоммуникации / Связь

2 года 5 месяцев

03.2013 - 08.2015

Функції: Керівництво технічним напрямком дирекції - Транспортний цех (130 автомобілів), відділ матеріально технічного постачання, технічний відділ, будівельний відділ, відділ управління нерухомим майном, Відділ Охорони праці, Служба пож. безпеки.Досягнення: Створено програму економії енергоресурсів. Побудована і відпрацьована система закупівель всіх МТР і робіт в системі держ. закупівель з використанням тендерних процедур. Проведена інвентаризація всіх об'єктів вимагають капітальний і поточний ремонт, розроблена програма їх реалізації.

Т.в.о. директора

ШКЗ «Зірка»

Промышленность и Производство

9 месяцев

08.2011 - 05.2012

Функції: Повне керівництво підприємством (відсутність директора). Підприємство оборонної промисловості в кризовій ситуаціїДосягнення: Вироблена програма санації. Частково оптимізовано управлінську структуру.

Перший заступник голови

Глухівської районної державної адміністрації»

Государственный сектор

10 месяцев

10.2010 - 08.2011

Функції: Весь блок економічних питань та взаємодія з бізнесом, інвестиційний вектор і силові структури. Організація державних закупівель підконтрольними структурами. Контроль виконання всіх будівельних проектів по інвестиційному фінансуванню.Досягнення: Розвиток програми соціальної підтримки бізнесом села. Прозора система закупівель робіт за програмами капітальних інвестицій.

Виконавчий директор

ЗАТ СМЗ «Прогрес»

Промышленность и Производство

4 года 7 месяцев

02.2006 - 09.2010

Функції: організація роботи підприємства машинобудування (виробництво АГНКС і обладнання для цегляної промисловості). види робіт: проектування, Виробництво, монтаж, пуско-налагодження і сервісне обслуговування.Досягнення: Утримання підприємства на ринку обох видів продукції.Створення чіткої ринкової позиції торгової марки - як виробника в нижчій ціновій групі, який забезпечує весь комплекс робіт

Начальник відділу розвитку мережі Автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій

Концерн «Газтек»

Энергетика и Энергоносители

1 год 1 месяц

12.2004 - 01.2006

Функції: Організація системи маркетингу місць розташування заправних станцій, планування закупівель устаткування і будівельних робіт, розрахунок фінансового профілю проекту.досягнення: Створення програми інвестиційної діяльності по семи областям України на 2006-2009 роки. Обсяг кап. вкладень 10 млн. дол. США.

Заст. голови правління

ВАТ «Сумигазмаш»

Промышленность и Производство

1 год 7 месяцев

05.2003 - 12.2004

Функції: Організація фінансово-економічних завдань і організація системи маркетингу.Досягнення: Встановлення механізму бюджетування витрат, виведення принципово нового підходу до споживача.

Заст. директора

ВАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе» Дирекція« Котельня Північного промвузла »

Энергетика и Энергоносители

2 года 8 месяцев

05.2000 - 01.2003

Функції: Організація фінансово-економічної звітності та організація системи роботи зі споживачем.Досягнення: Організація принципово нового підходу до споживача - створення сервісного центру (перший в Україні). Результат - доведення рівня оплати за теплоенергію від населення до 93%.

Менеджер відділу маркетингу

ВАТ «Укртелеком»

Телекоммуникации / Связь

8 месяцев

09.1999 - 05.2000

Функції: Розробка і впровадження нових методів роботи зі споживачами, розробка схем розрахунків з юридичними особами.Досягнення: Впровадження Сервісних центрів, організація вексельних схем.

Ключевая информация

  • Адаптация к новым условиям работы
  • Управление временем и умение работать с высокой нагрузкой
  • Постоянное обучение и развитие профессиональных навыков
  • Установление приоритетов для эффективного выполнения задач
  • Внедрение нововведений для улучшения процессов и результативности работы
  • Анализ конкурентной среды для выявления возможностей для развития
  • Учился в 2 заведениях

    Сумський державний університет

    Аспірантура , економічний факультет

    Суми, 1999

    Сумський державний університет,р.

    менеджмент

    Суми, 1996

    Владеет языками

    Английский

    продвинутый

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    В1

    Русский

    свободно

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Украинский

    родной

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Ігор

    Генеральний директор

    Сумы

    50 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 14 часов назад