Работал в 2 компаниях   1 год 4 месяца

Интернет, Торговля розничная / Retail

Грфічний дизайнер

Upwork

Интернет

1 год 3 месяца

11.2022 - 02.2024

Графічний дизайнер віддаленно

PetPortrait

Торговля розничная / Retail

6 месяцев

07.2023 - 01.2024

Працюючи на посаді графічного дизайнера в компанії, в мої обов'язки входило створення дизайну продукту (картин, одягу, чохлів, подушок) Обробка вотографій та малювання від руки.

Ключевая информация

My mailn skills include a strong proficiency in Adobe Photoshop, as a significant portion of my experience has been gained through this program. Additionally, I am proficient in various software such as Adobe InDesign, Sony Vegas Pro, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro, and Adobe After Effects.

Учился в 1 заведении

Машинобудівний коледж Сумського державного університету

Інжинерія комп'ютерного забезпечення

Суми, 2020

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Genius Space

Суми, 2023

Last year, I successfully completed the 'Graphic Designer Profession' course at Genius Space and received a diploma. I gained a lot of relevant knowledge, which I subsequently applied in practice through hundreds of hours of collaboration with real clients and companies.

Дополнительная информация

Освіта

В резюме я вказав лише один курс, за який я отримав диплом. Але на справді, я відвідав не один десяток тематичних марафонів, вебінарів та дрібних курсів з графічного дизайну (і не тільки), де детально ознайомився з різним софтом на зразок Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro, Sony Vegas Pro, Adobe After Effects та деякі інші. І протягом, вже більше року, я відточував свої навички співпрацюючи з клієнтами на фрілансі та деякими компаніями.

І в цілому я вважаю, що готивий взяти відповідальність і спробувати себе на посаді графічного дизайнера саме в вашій компанії.

Oleksandr Serhiyovych

Graphic designer

Сумы

8 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

проектная работа, неполная занятость, полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, стажировка / практика

Обновлено 12 часов назад