Работал в 5 компаниях   12 лет 5 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Интернет, Промышленность и Производство

Експерт з регіональної координації

БО «БФ «Право на Захист»

Негосударственные организации / NGO

9 месяцев

03.2023 - 12.2023

Командоутворення (підбір та керування колективом з 30 осіб в Миколаївському офісі та команди з понад 10 осіб в Херсоні); моніторингова діяльність, представництво та налагодження зв'язків в громадах, департаментах, ОМС, з партнерами тощо; участь в кластерах, на заходах, зустрічах, круглих столах тощо; координація виїздів мобільних груп; звітність та постійна комунікація з програмними та проектними менеджерами; супровід та презентація роботи офісу під час візитів представників донору; адміністративна робота тощо.

Очолював emergency місію в Херсонській області на протязі 5 тижнів, з командою понад 20 осіб (юристи, психологи, монітори, соц працівники, водії, безпека), націлену на надання різноманітної допомоги постраждалим від затоплення Каховської ГЕС.

Волонтер

"300 миколаївців"

Негосударственные организации / NGO

1 год

02.2022 - 02.2023

Налагодження процесу щоденного приготування та роздачі 2000 порцій обідів населенню, кількох тисяч продуктових наборів, відряджень до прифронтових населених пунктів, евакуація та забезпечення житлом переселенців. Управління командою волонтерів до 50 осіб.

Співзасновник

"300 миколаївців"

Негосударственные организации / NGO

2 года 9 месяцев

03.2020 - 12.2022

Громадська та соціальна діяльність, проведення масових заходів, комунікація с органами влади та громадянами міста, розвиток громадської організації з нуля, робота в команді до 50 людей.

Web-designer

Woipn Group

Интернет

5 лет 1 месяц

01.2017 - 02.2022

Створення візуального контенту - від візитівок та банерів до мобільних додатків, веб-сайтів та великих порталів. Очолював команду менш досвідчених дизайнерів у кількості 10 людей. Основними обов'язками було спілкування з клієнтами, передача технічних специфікацій команді, контроль якості виконаних завдань.

Менеджер по роботі з клієнтами

ТОВ "ТехноПласт Інжинірінг"

Промышленность и Производство

5 лет 4 месяца

06.2011 - 10.2016

Проведення ділових переговорів, публічно виступати перед аудиторією до 200 слухачів, особливості роботи з монопродуктом, здійснив величезну кількість перельотів та ділових поїздок, ведення бухгалтерської документації та навички проведення навчальних заходів для груп від 3 до 30 людей, тощо.

Ключевая информация

Понад 12 років безаварійного досвіду водіння – механічна та автоматична коробки, від мото та легкових авто до мікроавтобусів. Досвiд тривалого володіння та роботи на авто переднього, заднього та повного приводів. Права категорії В. Володію базовими навичками усунення несправностей.

Учился в 1 заведении

Київський Славістичний Університет

Економіка та фінанси

Киев, 2011

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Сертифікати

За лінком на хмару завантажено основні сертифікати про проходження курсів: https://drive.google.com/drive/folders/1zKDVTPZE3l9RC8_11hBv_LDz1zBIutwb?usp=sharing

Анатолій

Водій

Николаев

35 лет

Активно ищет работу

проектная работа, неполная занятость, полная занятость

Обновлено 2 дня назад