Работала в 1 компании   1 год 10 месяцев

IT

QA Engineer

ФОП

IT

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Займаюся ручним тестуванням сайтів 2 рок. Зараз беру участь, як тестувальник у розробці сайту. Маю прямий контакт з розробниками та дизайнерами. Ми працюємо в гнучких методологіях (SCRUM).

Маю ступінь магістра з хімічної технології та інженерії. Я працювала у кількох різних сферах, але вся моя професійна діяльність була пов'язана з розвитком та наставництвом. Це допомагає мені бути активною і залученою у проекти.

Працюючи QA-інженером, я створюю тест-кейси, проводжу тестування, знаходжу баги та вношу їх у систему. Намагаюся допомогти розробникам на ранній стадії виправити помилки і таким чином покращити якість продукту.

Постійно розвиваюся та вивчаю нові технології. Теоретичні знання впроваджую у своїй роботі, тому зараз беру участь у некомерційному проекті (створення лендінгу для волонтерів та створення сайту Glamping). Контактуючи з розробниками та дизайнерами, беру активну участь у проекті та пропоную свої ідеї, навіть якщо вони дуже прості.

Прагну до професійного розвитку, тому шукаю команду, де зможу максимально проявити свої здібності. Буду рада пропозиціям про роботу.

Своїми сильними сторонами вважаю націленість на результат та вміння самостійно організовувати свою роботу. Маю природну здатність пояснювати складні речі простою мовою. Ці риси я мала можливість розвинути під час самостійної підприємницької діяльності та під час роботи в команді в приватних компаніях.

Училась в 1 заведении

Дніпродзержинський державний технічний університет

Хімік-технолог

Кам?янське, 2011

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Практичний курс тестування програмного забезпечення

Україна, 2023

Написання тестових документів

Вимоги до дизайну, 

Тестові кейси, чек-листи

Функціональне, нефункціональне тестування

Робота з Postman, Jira, Confluence, Trello, ChatGPT

Практичні знання: API (Postman), SQL (MySQL)

Liliia

QA Engineer

Днепр

2 000 $

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад