Работал в 2 компаниях   2 года 5 месяцев

Промышленность и Производство, Транспорт и Логистика

Провідний інженер-технолог

ПрАТ "ДТРЗ"

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

07.2022 - 08.2023

Розробляє, застосовуючи засоби автоматизації проектування, та впроваджує прогресивні технологічні процеси, види обладнання та технологічного оснащення, засоби автоматизації та механізації, оптимальні режими виробництва на продукцію, що випускається підприємством, і всі види різних за складністю робіт, забезпечуючи виробництво конкурентоспроможної продукції та скорочення матеріальних та трудових витрат за її виготовлення. Встановлює порядок виконання робіт та поопераційний маршрут обробки деталей та збирання виробів. Складає плани розміщення обладнання, технічного оснащення та організації робочих місць, розраховує виробничі потужності та завантаження обладнання. Бере участь у розробці технічно обґрунтованих норм часу (виробітку), лінійних та мережевих графіків, у відпрацюванні конструкцій виробів на технологічність, розраховує нормативи матеріальних витрат (норми витрати сировини, напівфабрикатів, матеріалів, інструментів, технологічного палива, енергії), економічну ефективність проектованих технологічних процесів. Розробляє технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, маршрутні карти, карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію, вносить зміни до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів та режимів виробництва. Узгоджує розроблену документацію з підрозділами підприємства. Розробляє технічні завдання на проектування спеціального оснащення, інструменту та пристроїв, передбачених технологією, технічні завдання на виробництво нестандартного обладнання, засобів автоматизації та механізації. Бере участь у розробці керуючих програм (для обладнання з ЧПУ), у налагодженні розроблених програм, коригуванні їх у процесі доопрацювання, складанні інструкцій щодо роботи з програмами. Проводить патентні дослідження та визначає показники технічного рівня проектованих об'єктів техніки та технології. Бере участь у проведенні експериментальних робіт з освоєння нових технологічних процесів та впровадження їх у виробництво, у складанні заявок на винаходи та промислові зразки, а також у розробці програм удосконалення організації праці, впровадження нової техніки, організаційно-технічних заходів щодо своєчасного освоєння виробничих потужностей, вдосконалення технології та контролює їх виконання. Здійснює контроль за дотриманням технологічної дисципліни в цехах та правильною експлуатацією технологічного обладнання. Вивчає передовий вітчизняний та зарубіжний досвід у галузі технології виробництва, розробляє та бере участь у реалізації заходів щодо підвищення ефективності виробництва, спрямованих на скорочення витрати матеріалів, зниження трудомісткості, підвищення продуктивності праці.

Провідний інженер-технолог

КП "Дніпровський метрополітен"

Транспорт и Логистика

1 год 4 месяца

04.2021 - 08.2022

Ключевая информация

Особисті якості та бажання досягти на новій роботі:

•орієнтація на результат та готовність вирішувати складні завдання, новаторство;

• бажання опанувати навички та отримати знання;

• бажання підняти доход роботодавця;• багатозадачність;

• висока енергетика, працездатність та стресостійкість;

• прагматизм, здатний доводити справу до кінця, керувати процесами змін;

• розвинені аналітичні здібності, здатність робити висновки та приймати ефективні рішення;

• гнучкість і командний підхід у процесі розробки рішень, натомість здатність жорстко контролювати виконання рішення після його прийняття;

• організаторські здібності, вміння самостійно планувати та керувати процесом виконання поставлених для вирішення питань.

Учился в 2 заведениях

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Інтероперабельність та безпека на залізничному транспорті

Дніпро, 2020

Український державний університет залізничного транспорту

Вагони та вагоне господарство

Харків, 2019

Сергей

Начальник відділу

Днепр

31 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад