Работала в 1 компании   6 месяцев

Образование

Педагог Монтессори 1-3

Montessori.Friends

Образование

5 месяцев

06.2023 - 11.2023

Доброго дня,мене звати Катерина!Можу стати вашим помічником у відкритті садочку по методиці Монтессорі! Я є педагогом-Монтессорі групи Todler (0-3).

Ключевая информация

Прошу не телефонувати мені з приводу вакансій:» менеджер по роботі з клієнтами»!
Доброго дня,мене звати Катерина!Можу стати вашим помічником у відкритті садочку по методиці Монтессорі! Я є педагогом-Монтессорі групи Todler (0-3). Також допомогала у відкритті садочка з направленням Монтессорі,та виконувала обов'язки адміністратора.Маю навички: спілкування з батьками,доброзичливості, активності,творчості,вміння знаходити спільний контакт з кожною людиною.Можу допомогти у організації( або створенні) Монтессорі центру,садочка. Маю досвід у роботі з фінансами. Маю чітке знання методики та філософії Монтессорі, маю знання презентацій в зонах:Нпж, сенсорики, творчості,математики, розвитку мовлення.Раніше, працювала вихователем у звичайном садочку, с дітьми від 4- до 6 років.Маю думку,що кожна,дитина- це індивідуальна особистість,яку потрібно розвивати,та наставляти на правильний шлях.Навички:Комунікабельність,уміння працювати в колективі, активність, бажання розвиватися,знання вікових особливостей учнів(початкова освіта,дошкільна), методик навчання учнів.Творчий потенціал(знаходження та розробка цікавих свят),знання методів навчання учнів,та вікової психології дітей.Впевнений користувач ПК:Word,Power Point.Уміння розв'язувати конфліктні ситуації,стресостійкість.організованість,честність,пунктуальність,працелюбність.

Училась в 1 заведении

КОММУНАЛЬНОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ ВЫСШЕГО ОБРАЗОВАНИЯ "Днепровская академия непрерывного образования" Днепропетровского областного совета "

013 Початкова освіта

Днепр , 2024

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Литвиненко Віталіївна

онлайн

Вихователь

Днепр

11 000 грн.

19 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Обновлено только что