Работал в 8 компаниях   20 лет 7 месяцев

Юридические услуги, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство, Энергетика и Энергоносители, Издательства и Полиграфия

Адвокат

Адвокатське об’єднання «Сокіл»

Юридические услуги

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Надання юридичних послуг у спорах що виникають у сфері цивільних, господарських, трудових, житлових, сімейних правовідносин, адміністративних правопорушень, консультації щодо укладення, розірвання, зміни та виконання договорів, тощо. Захист інтересів клієнтів (фізичних та юридичних осіб) у судах.

Адвокат

адвокатська діяльність

Юридические услуги

14 лет 1 месяц

08.2008 - 09.2022

спори, що виникають у сфері цивільних, господарських, трудових, житлових, сімейних правовідносин, адміністративних правопорушень, консультації щодо укладення, розірвання, виконання договорів, тощо

Юрисконсульт

ТОВ «НВФ «Альянс»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 5 месяцев

04.2021 - 09.2022

Обов’язки: супроводження господарської діяльності групи компаній у сфері зернового трейдингу. Договірна робота: розроблення, погодження, розірвання, зміна умов господарських договорів, втому числі і договорів ЗЕД. Претензійно-позовна робота: представництво інтересів групи компаній у судах загальної юрисдикції, складання процесуальних документів – як заяв по суті справи так і заяв з процесуальних питань, апеляційних та касаційних скарг. Супроводження виконавчого провадження.Представництво інтересів компанії у кримінальних справах.

Провідний юрисконсульт

ДП «Укрхімтрансаміак»

Промышленность и Производство

2 месяца

01.2021 - 03.2021

Договірна робота: розроблення, погодження, розірвання, зміна умов господарських договорів. Претензійно-позовна робота: представництво інтересів підприємства у судах загальної юрисдикції, складання процесуальних документів – як заяв по суті справи так і заяв з процесуальних питань, апеляційних та касаційних скарг. Супроводження виконавчого провадження.

Провідний юристконсульт

КП «Київтеплоенерго»

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

12.2019 - 01.2021

Претензійно-позовна робота: представництво інтересів підприємства у судах загальної юрисдикції, складання процесуальних документів – як заяв по суті справи так і заяв з процесуальних питань, апеляційних та касаційних скарг. Укладення мирових угод, супроводження виконавчого провадження.

Юрисконсульт

ТОВ «Гаур Плюс»

Энергетика и Энергоносители

1 год 4 месяца

04.2018 - 08.2019

Обов’язки: супроводження господарської діяльності товариства (в тому числі надання правових висновків, роз’яснень законодавства, керівництву, структурним підрозділам та працівникам підприємства, внесення змін до статуту та реєстрація статутних документів). Договірна робота: розроблення, узгодження господарських договорів (підряду, послуг, поставки, купівлі – продажу), оренди нерухомого та рухомого майна. Підготовка тендерної документації для проведення публічних закупівель.Претензійно-позовна робота. Переведений на ТОВ «Євро – реконструкція» (Дарницька ТЕЦ - підприємство з виробництва теплової та електричної енергії) - начальник юридичного відділу. Обов’язки: організація роботи юридичного відділу, взаємодія із структурними підрозділами підприємства, участь у виробничих нарадах, розподілення обов’язків та контроль виконання завдань підпорядкованими працівниками.Супроводження господарської діяльності підприємства – супроводження та оскарження перевірок контролюючих органів, підготовка та надання відповідей на запити контролюючих (правоохоронних) органів в тому числі адвокатські запити, надання правових висновків, роз’яснень законодавства, керівництву, структурним підрозділам та працівникам підприємства, внесення змін та реєстрація статутних документів,. Договірна робота: розроблення, погодження, розірвання, зміна умов договорів (у тому числі тендерних). Досудове врегулювання спорів: підготовка, складання, направлення претензій, надання відповідей на претензії. Претензійно-позовна робота: спори що виникають із господарської діяльності підприємства, представництво інтересів підприємства у судах загальної юрисдикції України.

Юрисконсульт

ТОВ «Старший радник»

Юридические услуги

2 года 2 месяца

06.2006 - 08.2008

Абонентське обслуговування юридичних осіб. Захист та представництво інтересів клієнтів в судах загальної юрисдикції, правоохоронних органах. Розроблення, підготовка, та забезпечення реалізації стратегії захисту інтересів клієнтів. Корпоративні спори – захист від недружніх корпоративних поглинань.

Юрисконсульт

ЗАТ "ВІПОЛ"

Издательства и Полиграфия

2 года 5 месяцев

06.2002 - 11.2004

Супроводження господарської діяльності підприємства. Договірна робота: розроблення, узгодження договорів підряду, послуг, поставки, купівлі – продажу, оренди нерухомого майна.Претензійно – позовна робота: складання та направлення претензій, позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, участь у судових процесах, забезпечення виконання судових рішень. Надання правових висновків, роз’яснень законодавства, керівництву, структурним підрозділам та працівникам підприємства.

Ключевая информация

Висококваліфікований фахівець з неординарними професійними здібностями, приймаю самостійні відповідальні рішення, здатен до самонавчання та самовдосконалення, ініціативний, відповідальний, комунікабельний.

Учился в 1 заведении

Київський національний університет ім. Т. Шевченка

юридичний/правознавство

Київ, 2002

Олександр

Юрист, адвокат

Киев

35 000 грн.

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 2 дня назад