Ключевая информация

Я отримав досвід роботи з HTML, CSS, SASS, JavaScript, TypeScript, React.js і Redux. Зараз я зосереджений на освоєнні Node.js. Завдяки моїм знанням JavaScript я впевнений, що зможу задовольнити ваші потреби в інтерфейсі.На додаток до моїх технічних здібностей, я пропоную сильні особисті якості: уважний до деталей, вмотивований виконувати високоякісну роботу, швидке прийняття рішень, самостійність і чудовий командний гравець. Я також маю хороші лідерські якості.
В моєму резюме ви можете переглянути мої проекти.
Моє резюме: https://drive.google.com/file/d/1_DXjy4YOG8jQSNMAY5SmU2HtNbDyYYxE/view?usp=sharing

Учился в 2 заведениях

Національний авіаційний університет

Факультет кібербезпеки та програмної інженерії/Кібербезпека

Київ, 2025

GoIT

Fullstack developer

Київ, 2024

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

GoIT, fson86

Київ, 2023

Дополнительная информация

Мотиваційний лист

Шановний менеджер з найму!

Минулого року я отримав досвід роботи з HTML, CSS, SASS, JavaScript, TypeScript, React.js і Redux. Зараз я зосереджений на освоєнні Node.js.

Завдяки моїм знанням JavaScript я впевнений, що зможу задовольнити ваші потреби в інтерфейсі.На додаток до моїх технічних здібностей, я пропоную сильні особисті якості: уважний до деталей, мотивація виконувати високоякісну роботу, швидке прийняття рішень, самостійність і чудовий командний гравець. Я також маю хороші лідерські якості.

Моя мета – стати незамінним активом для команди професіоналів. Сподіваюся, ви розглянете мене на посаду молодшого фронтенд-розробника у вашій шановній компанії. Було б честю зустрітися з вами для співбесіди.

Буду радий можливості особисто обговорити мою кандидатуру. Ви можете зв’язатися зі мною за телефоном +380 (97) 866-25-79 або електронною поштою tkachuky105@gmail.com.Дякую за ваш час та увагу. Я з нетерпінням чекаю почути від вас.

З повагою, Ярослав Ткачук.

Ярослав

Junior Frontend Developer

Ровно

400 $

20 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 недели назад