Работала в 1 компании   1 год 4 месяца

IT

Дизайнер фрілансер

Фрілансхант, ТОВ

IT

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Ключевая информация

Відповідальність, саморозвиток, дисциплінованість, охайність, Зосередженість, цілеспрямованість, прагнення навчатись новому, вміння пошуку інформації для досягнення результату,
Відеомонтаж, 2d animation,
Знання програм
Adobe Photoshop, Adobe after effects, illustrator, Adobe premiere pro (базово),Adobe illustrator.

Училась в 1 заведении

Дніпровський державний аграрно-економічний університет

бухгалтерський облік

Дніпро, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

Maslo motion (motion design) school

Дніпро, 2024

навчаюсь зараз, покращення навичків в анімації експлейнерів, та персонажної анімації

Freelsteap

Дніпро, 2023

На курсі "2d motion design: adobe After Effects Advanced training Course" я навчився працювати з програмою After Effects, а саме: що таке Precomposition, ключі анімації, графіки швидкості, Track Matte, режими накладання, робота з масками, фігурами, модифікатори, вирази та їх застосування на практиці. Зациклена анімація, 3D-анімація. І багато іншого.

Videosmile

Дніпро, 2023

2d motion design - робота з графіками швидкості, робота з шейповою анімацією, робота з експрешенами, анімація персонажів (базово) експлейнери, робота з текстами та аніматорами.

Kava scool школа Ирини Гарькавої

Київ, 2022

дизайн та моушен дизайн. На курсі «Design and Conquer» я навчилася створювати колажі, картинки з текстом, інфографіку, рекламні креативи, каруселі для соціальних мереж. мережах, оформлення прайс-листів, плакатів. Підвищив навички роботи з програмами, adobe photoshop, figma.

Дополнительная информация

посилання на портфоліо

Моє портфоліо на: Behance https://www.behance.net/21f93a75 Dribbble https://dribbble.com/Olga_kolomoec Мій інстаграм https://www.instagram.com/ok_motion_?igsh=MTlyZ3BtZ3Jsc3c1ZA== Вітаю! Мене звати Оля Що я можу зробити? ? рекламні креативи, статика та анімація/Facebook/Instagram Ads ? редагування шаблонів ? Lottie Animation ?анімація іконок ? Intro/Outro animation video ? GIF Creation ? Infographic Animation ? Character Animation ? Kinetic Typography ? Greenscreen and Motion Tracking ? 2D/3D Logo Animations ?монтаж відео для reels та ютюб shorts та ін. Працюю в програмах : ? Adobe Photoshop ? After Effects ? Figma ? Adobe Illustrator (базовий рівень) Якщо чогось не знаю, знаю як знайти??та зробити Весь свій вільний час, кожного дня я приділяю навчанню в моушен дизайні, вивчаю постійно щось нове, мій досвід роботи не великий, але я швидко вчуся. Маю гарні навички самоорганізації. Завжди виконую всі проекти вчасно не порушуючи дедлайн. Працювала з різними клієнтами, в тому числі зі школою медитацій Сергія Скляренко. Та сучасним рестораном, в Українському стилі, який знаходиться в Дубаї— YOY

Ольга Сергіівна

2d motion designer

Днепр

20 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад