Работала в 1 компании   1 год 11 месяцев

Торговля розничная / Retail

Продавець непродовольчих товарів

Епіцентр К

Торговля розничная / Retail

1 год 10 месяцев

09.2022 - по настоящее время

В даній організації працюю рік, так як зв'язку з воєнним станом, підприємство на якому я працювала припинило свою діяльність. Попереднє місце роботи пов'язане з метрологічною діяльністю- ДП "Санта- Петріва"- підприємство по виробництву керамічної цегли. Працювала там з 2009 по 2022 роки, пройшовши шлях від пакувальниці готової продукції до керівної посади- "Начальник будівельної лабораторії". На попередній роботі в мої обов'язки входило: контроль за дотриманням в підрозділах лабораторії вимог чинного законодавства з охорони праці, пожежної безпеки, своєчасністю проведення інструктажів та навчань працівникам; організація проведення робіт з контролю якості продукції, що виробляє підприємство, виконання робіт відповідно до вимог стандартів і технічних умов і технічною документацією; разом з головним технологом розробляла заходи щодо підвищення якості продукції ; займалася підготовкою продукції до сертифікації ; запровадження практичної системи управління якістю; забезпечення контролю за випробуваннями готових виробів і оформленням документів, які посвідчують якість продукції; проводила облік показників якості продукції, браку, його причин і винуватців, складання періодичної звітності про якість випущеної продукції; контроль за вчасною повіркою та калібруванням вимірювального приладдя та випробувального обладнання будівельної лабораторії. Упевнений користувач Word тa Excel. Знайома з принципом роботи 1С та «Agri:Бухгалтерія». Орієнтуюся в нормативно- правовій базі, яку застосовувала на практиці.

На даний момент закінчую навчання у МНАУ за спеціальностями "Облік і оподаткування" і "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" для отримання ступені магістра по обом спеціальностям.

Особисті якості: уважна, пунктуальна, організована, легко сприймаю нову інформацію, аналізую та швидко адаптуюся в середовищі. Щодо комунікабельності- відкрита для контакту, але якщо це спілкування в колективі то спершу звикла придивитися до оточення- вважаю це незначним недоліком, але вважаю що він не погіршує мої професійні якості. Маю бажання працювати у Вашій організації, так як тут я зможу використати ті знання, навички та досвід які отримала за роки праці та навчання.

Інна

метролог

Николаев

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад