Работал в 1 компании   23 года

Строительство

Директор/ Тех.директор/ Головний інженер/ керівник буд.проєктів/ нач.БМК

КиївБАС ТОВ; КАН Буд,; НБТР/Промцивільбуд; УМПБ ДП; DA, тощо.

Строительство

22 года 11 месяцев

03.1999 - 02.2022

Тридцять років у будівництві. Від нач.ділянки/ БМК, до директора архітектурно-будівельного підприємства. Участь (будівництво та проєктування) майже в усіх сферах будівенльної галузі :

промислове (бетоно/метало ємке) будівництво / заводи, виробгичі потужності, логістичні комплекси, електростанції (сонячна енергетика), підземні споруди, укриття, інженерні мережі, причали/порти, тощо; цівільне будівництво: житлові комплекси (в т.ч. керівництво пректами), окремі висотні, малоповерхові, приватні будинки, майнові комплекси, в т.ч. оздоблення та зовнішній дизайн, опорядження, мержі, тощо. Рорбота (керівництво) держаному підприємстві, будівництво об`єктів національго значення, медичних закладів, в т.ч. експерементальне будівництво за категоріїю складності, тощо. Персональна відповідальність, Спілкування із Замовниками, Інвесторами, звітність. Повний цикл адміністративних зобов`язань, Фунції Генерального Підрядника, Замовник будівництва, іноді субпідрядник. Формування "ядра" управління підприємствами, налагодження роботи підприємств з нуля, тощо.

Ключевая информация

Глибокі практичні і академічні знання будівельної сфери, технологій, способів та засобів ведення будівництва. Технологічні знання застосування метериалів у будівництві (в т. ч. опорядженні), відновлювальних роботах, інженерії, обладнанні, тощо. Експерт у будівництві. Навики керівництва будівельними підрозділами з малими і великими обсягами робіт, кількістю робітників і ІТР персоналом. Приймання та відповідальність за прийняті рішення. Робота, одночасно, з великими обсягами (об`єктами) віддаленими один від іншого. Складність проекту не може бути перешкодою в його реалізації. Фінансова, правова, нормативна обізнанність. Трудоголік. Знаю і люблю свою роботу.

Учился в 1 заведении

Київський ордена Трудового Червоного Прапору інженерно-будівельний інститут (КІСІ)

Будівельний / Промислове і цивільне будівництво

Київ, 1987

Курсы, тренинги, сертификаты

Процуедура закупок товарві і послуг за кошти державного бюджету України. Обов`язкові курси для ТОП керівного складу державних підприємств.

Київ, 2012

Національна Академія фінансів і інвестицій.

Дополнительная информация

Свій розділ

Досвід у будівництві промислових сонячних едектростанцій різної потужності (Польща, Швеція, Естонія).

Павло Олексійович

онлайн

Керівник будівельного проекту / керівник будівництва /Головний інженер

Киев

Шевченковский район

61 год

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Обновлено только что