Работал в 4 компаниях   10 лет

Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, FMCG

Керівник філіалу

Глобинський Мясокомбінат

Торговля розничная / Retail

1 год 10 месяцев

08.2021 - 06.2023

Керівництво філіалом, забезпечення та контроль виконання об'єму продажів та поставлених завдань командою торгових представників; забезпечення ефективної роботи автопарку / експедиції (своєчасна доставка замовленої продукції в торгові точки) і складу; контроль за вірним документообігом на підприємстві; контроль бухобліку; контроль дебіторської заборгованості; перемовини з клієнтами; навчання торгової команди.

Супервайзер

ПРИВАТ-ФУД ЦЕНТР, ООО

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 1 месяц

02.2016 - 03.2018

Організація та управління командою торгових представників. Забезпечення виконання об'ємів продажів ТМ Ферма на визначеній території (Біла Церква, південь Київської обл.), рівня дистрибуції, контроль дебіторської заборгованості, якісного вводу новинок, проведення маркетингової активності в точках роздрібної торгівлі. Пошук та якісний відбір кандидатів на посаду торгового представника. Навчання, мотивація, контроль та оцінювання роботи торгових представників. Збільшення об'ємів продажу з 700 тис. грн (березень 2016) до 2,5 млн грн (березень 2018) завдяки створенню ефективної команди торгових представників та якісному виконанню поставлених цілей та завдань.

Супервайзер

Данон Днепр, ООО

FMCG

2 года 3 месяца

02.2013 - 05.2015

Організація та управління командою торгових представників та мерчендайзерів. Забезпечення виконання об'ємів продажів ТМ Данон та Простоквашино на визначеній території (Біла Церква, південь Київської обл.), рівня дистрибуції, контроль дебіторської заборгованості, якісного вводу новинок, проведення маркетингової активності в точках роздрібної та сучасної торгівлі. Робота з дистрибутором за дотриманням умов співпраці.

Супервайзер відділу сучасної торгівлі.

Монделіс Україна

FMCG

3 года 6 месяцев

02.2009 - 08.2012

Організація та управління командою торгових представників та мерчендайзерів. Забезпечення виконання об'ємів продажів ТМ Корона, Мілка, Якобз, Люкс, ОРЕО на визначеній території (Житомир та обл., Вінниця та обл., Чернігів та обл.), рівня дистрибуції, якісного вводу новинок, забезпечення площі і місця затвердженої викладки продукції згідно контактів, проведення маркетингової активності в точках сучасної торгівлі. Робота з дистрибуторами за дотриманням умов співпраці.

Ключевая информация

Стресостійкість, націленість на результат, гнучкість, бажання отримання нових знань, креативність, чесність, порядність.

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Ефективні перемовини

Київ, 2008

Мотивація персоналу

Київ, 2007

Відбір та Найм

Київ, 2006

Супервайзерський цикл

Київ, 2005

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Office, 1C, робота з електронною поштою.

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення категорії В, автомобіль Фольксваген Пасат 2010 рік. Готовий до відрядження.

Костянтин Андрійович

Територіальний менеджер

Белая Церковь

45 000 грн.

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад