Работал в 7 компаниях   16 лет 6 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Интернет

Комерційний директор

ФОП Шевченко О. С. "Ресторг"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

7 месяцев

01.2023 - 08.2023

Всі функції управління бізнесом: починаючи з фінансового планування та закупівель, закінчиючи реалізацією товару кінцевому покупцю.

Дивізійний менеджер ( провідний менеджер з розвитку продаж

ТОВ "С-Транс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 3 месяца

09.2020 - 12.2022

Короткострокове та довгострокове планування продажів. Формування та подальша реалізація комерційної стратегії. Виведення нових продуктів на ринок (побудова кількісної та якісної дистрибуції у рамках цільових, фінансових показників підприємства). Укладення договорів з існуючими та новими клієнтами (національний та регіональний рітейл ) України , подальші взаємодії по всіх процесах у т. ч., узгодження умов співробітництва та проведення річних переговорів, планування трейд - маркетингових заходів, введення нових продуктів, своєчасне повернення дебіторської заборгованості. Пошук та реалізація потенційних точок розвитку продажу з клієнтами. Аналіз доцільності співробітництва, вироблення інструментів для отримання маржинального доходу на необхідному для компанії рівні. Взаємодія та координація роботи суміжних підрозділів у рамках внутрішніх бізнес - процесів. Наставництво, а саме : адаптація, навчання та супровід нових співробітників у відділі.

Дивізійний менеджер ( менеджер з розвитку продаж у каналі збуту супермаркет

ТОВ "С-Транс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 3 месяца

05.2018 - 08.2020

Короткострокове та довгострокове планування продажів. Формування та подальша реалізація комерційної стратегії. Виведення нових продуктів на ринок (побудова кількісної та якісної дистрибуції у рамках цільових, фінансових показників підприємства). Укладення договорів з існуючими та новими клієнтами (національний та регіональний рітейл ) України , подальші взаємодії по всіх процесах у т. ч., узгодження умов співробітництва та проведення річних переговорів, планування трейд - маркетингових заходів, введення нових продуктів, своєчасне повернення дебіторської заборгованості. Пошук та реалізація потенційних точок розвитку продажу з клієнтами. Аналіз доцільності співробітництва, вироблення інструментів для отримання маржинального доходу на необхідному для компанії рівні. Взаємодія та координація роботи суміжних підрозділів у рамках внутрішніх бізнес - процесів.

Дивізійний менеджер відділу продажу по роботі з супермаркетами

ТОВ "С-Транс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 5 месяцев

11.2016 - 04.2018

Управління регіональними торговими командами Києва, Дніпра, Харкова, Запоріжжя та Одеси(у підпорядкуванні 7 супервайзерів та 40 торгових представників). Взаємодія з клієнтами на території, а саме : проведення переговорів з оперативних питань з категорійним менеджером, узгодження своєчасного повернення дебіторської заборгованості, планування трейд - маркетингових заходів, зміна цін(проведення переоцінок), вирішення проблемних ситуацій з відвантаженням та прийманням на розподільчих центрах, робота з рекламаціями, заповнення та передача клієнту технічної та договірної документації.

Супервайзер відділу продажів по роботі з супермаркетами

ТОВ "С-Транс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 11 месяцев

11.2014 - 10.2016

Управління торговою командою з 12 торгових представників (підбір персоналу, навчання, постановка задач та контроль виконання), формування зведеної звітності по регіону , короткострокове планування регулярних та акційних продажів

Торговий представник FMCG

ТОВ "С-Транс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 6 месяцев

04.2012 - 10.2014

Формування оптимальних замовлень з торговими точками ( виконання плану продажу та дотримання повернення простроченої продукції ) , мерчандайзинг

Мережевий інженер

Гілс центр комп'ютерних технологій хну ім. каразіна

Интернет

5 лет

01.2007 - 01.2012

Обслуговування локальної мережі - 1500 комп'ютерів. технічна підтримка користувачів , усунення неполадок та збоїв у роботі , підключення нових користувачів

Ключевая информация

Добре знаю ринок українського рітейлу в fmcg секторі. Розумію , як працює комерційне підприємство. Описував та впроваджував у роботу бізнес процеси на підприємстві виробнику ( у т. ч. інструкції , моделі взаємодії, роботи тощо ) . Є досвід проведення перемовин на рівні топ менеджерів компаній. Вмію домовлятися та знаходити спільні інтереси з клієнтом. Просунутий користувач ПК. Володію технічною англійською мовою. Права водія категорії «B», за кермом з 2014р. Є можливість роботи дистанційно або в офісі у м. Львів. Готовність до відрядження у разі потреби.

Учился в 1 заведении

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Радіофізичний факультет

Харків, 2010

Владеет языками

Английский

выше среднего

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Основні досягнення

ТОВ "С-Транс": Уклав договори, запустив співпрацю, супроводжував надалі за брендами ТОВ «С-Транс» та Private label (ВТМ) таких клієнтів як:Varus (бренд + ВТМ);METRO (бренд + ВТМ);Silpo (бренд);Ашан (бренд + ВТМ);Велмарт (бренд + ВТМ);Еко Маркет (бренд);Таврія В (бренд);Файно Маркет (бренд + ВТМ);Альянс Маркет (бренд + ВТМ);Коло (бренд).  "Ресторг": Перезапустив з нуля переміщений зі сходу на захід бізнес по гуртовій торгівлі технікою, а саме описав та реалізував всі необхідні бізнес-процеси та інструкції, винайняв працівників та сформував структуру, прописав мотивації під кожну посаду, налаштував внутрішню комунікацію та взаємодію. В комерційній частині сформував та сегментувавав пул нових клієнтів, налагодив системний товарообіг з ними.

Богдан Дмитрович

Топ-менеджер

Львов

36 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 4 месяца назад