Ключевая информация

Я захоплений інтерфейсним розробником із сильним акцентом на створенні зручних і візуально привабливих веб-додатків з складною логікою. Маю 2+ роки досвіду у сфері.Я завжди прагну розширити свої знання та бути в курсі останніх досягнень у розробці інтерфейсу. Незалежно від того, чи це експерименти з новими фреймворками, чи відвідування галузевих конференцій і семінарів, я вірю в безперервне навчання для вдосконалення своїх навичок і надання найкращих рішень для проектів, над якими я працюю.

Наразі я впевнено використовую такі технології, як React, Next.js, Redux Toolkit, Zustand, RTK Query, TailwindCSS, Nodejs, Express.js, Supabase, Jest, Playwright, GraphQL, PostgreSQL, Prisma та найрізноманітніші UI-інструменти, бібліотеки, такі як Material UI , ShadcnUI тощо. Я легко навчаюсь і прагну вдосконалювати свої навички. Мій рівень англійської - Intermediate, і я постійно вдосконалюю свої навички.

Крім того, я закінчив кілька курсів, наприклад, Understanding TypeScript, REST APIs, Next.js from Scratch 2024 і в процесі проходження інших курсів для поглибленн знань та розуміння своїх обов'язків. Крім того, я студент Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, де вивчаю інженерію програмного забезпечення.

--- ПОСИЛАННЯ ---

GitHub: https://github.com/Marian1309

Резюме: https://drive.google.com/file/d/1p76O48b-EttQ44NMPg9VxShfot4wIZlR/view?usp=sharing

Портфоліо: https://portfolio.marian1309.vercel.app

Учился в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

Математики та інформатики / Інженерія програмного забезпечення

Івано-Франківськ, 2025

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Understanding TypeScript

Івано-Франківськ, 2024

Успішно завершив курс на платформа Udemy "Understanding TypeScript" і набув навичок роботи з такою технологією як TypeScript, що в теперішніх реаліях JavaScript дуже важливе.

Next.js From Scratch 2024

Івано-Франківськ, 2024

Пройшовши на платформі Udemy курс "Next.js From Scratch 2024" було набуто та вдосконалено такі навички: React, TypeScript, MongoDB, Next-auth і багато дрібних бібліотек

Дополнительная информация

Tech Skills

HTML5, CSS3, SASS, JavaScript, TypeScript, React, Redux-Toolkit, Zustand, React-query, TailwindCSS, MaterialUI, ShadcnUI, Nodejs, Express.js, Supabase, Clerk.js, Next-auth, Jest, Playwright, PostgreSQL, MongoDB, Prisma, Next.js, REST APIs, Socket.io, GraphQL, React-hook-form, Zod

Python, Flask

GIT, GitHub, Linux, Stackoverflow, ChatGPT

Захоплення та інтереси

Люблю займатися спортом, а саме армрестлінгом (сильне хобі), волейболом та настільним тенісом. Великий кіноман, не можу без співу.

Постійно дивлюся подкасти, веду канал в телеграмі на тему мотиваціїта щоденного росту
https://t.me/+RbQ37cMIiW84Y2Fi

Мар'ян Ярославович

Front-end Developer (React, Next.js)

Ивано-Франковск

400 $

20 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад