Ключевая информация

Комунікативні і організаторські здібності, вмію слухати, стресостійкість, креативність, емпатія, отпимізм

Училась в 1 заведении

Київський університет туризму, економіки і права

економіка і менеджмент

Київ, 2009

Дополнительная информация

Свій розділ

Мене звати Ліда. Я мала власний туристичний бізнес, але з початком війни закрила офіс. Працювала в туризмі 12 років. Маю величезний досвід в продажах і спілкуванні з людьми. Психологією захоплююся років 9-10. Тому вирішила захоплення перетворити в професію. В травні цього року закінчила Онлайн інститут практичної психології. Отримала диплом психолога - консультанта. Практика в інституті почалася з першого тижня навчання. В скринці знань є різні техніки. У мене маленький досвід в психології,але величезне бажання працювати і ставати гарним спеціалістом. Обрала для себе нішу з особистого досвіду: робота з токсичними почуттям сорому і провини, прокрастинація, реалізація. Пройшла декілька курсів на платформі Prometheus.

Моя місія допомогати людям змінювати життя на краще, так як, колись психологія змінила моє. зайнятість можлива повна або часткова. Київ або онлайн.

Вивчали базу КПТ, гештальту, ТА, коучингу.

Маю досвід групової терапії, супервізії, психодрами. Знахожусь в особисті терапіїї. Веду невеличку приватну практику. Просуваю себе в інстаграм. Тут більше про мене @l1da_psy

Лідія

Практичний психолог, помічник психолога, коуч

Киев

36 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 2 дня назад