Работала в 5 компаниях   10 лет 10 месяцев

Услуги для населения - другое, Образование, Государственный сектор, АПК (Агропромышленный комплекс)

HR- менеджер

Добро людям

Услуги для населения - другое

8 месяцев

10.2023 - по настоящее время

Онлайн підбір доглядальниць, для надання послуг по догляду за хворими та людьми похилого віку

Директор автошколи

Малинський спортивно-технічний клуб ТСОУ

Образование

4 года

08.2019 - 08.2023

Керівництво та організація роботи

СТК ТСОУ, а також ведення :

1. Кадрової роботи: накази з основної діяльності, відрядження, особового складу(прийняття, звільнення, переведення), надання відпусток (ведення відповідного обліку, формування графіку відпусток працівників на рік) , ведення особових справ, записи та подання сканкопій трудових книжок до ПФУ, пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, оформлення і контроль ведення штатного розпису, підготовка посадових інструкцій, підготовка та здача кадрової звітності, моніторинг законодавчої бази;

2. Секретарської роботи:вхідна, вихідна, вся необхідна кореспонденція;

3. Бухгалтерська робота:нарахування та виплата з/пл, відпускних, лікарняних, Клієнт-Банк, сплата податків, сплата за послуги, подача звітності до податкової за допомогою електроного кабінету та програми Медок;;

4. Організація навчального процесу автошколи:прийом документів,реєстрація, введення навчання в програму АРМ "АВТОШКОЛА" та закриття навчальних груп,оформлення всіх необхідних документів для формування справи щодо закінчення навчального процесу.

Провідний спеціаліст державної служби

Малинський районний центр соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, Малин

Государственный сектор

2 года 1 месяц

02.2013 - 03.2015

Виявлення, реєстрація та обслуговування сімей, окремих громадян, підлітків та дітей, які потребують соціальної, медичної, психологічної, матеріальної та іншої допомоги, охорони і захисту їх морального, фізичного та психічного здоров’я і виконання завдань та обов’язків щодо організації піклування, опікування та догляду;встановлення причини конфліктних ситуацій та відхилень, які спричинили асоціальні явища;планування і реалізація заходів щодо запобігання травматизму та правопорушень у соціальній сфері;надання допомоги громадянам, особливо молоді, у працевлаштуванні;проведення психологічних та педагогічних консультацій, надання юридичних порад;ведення кадрового діловодства.

Інспектор з кадрів

Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Малинського району, Малин

Государственный сектор

2 года 11 месяцев

07.2008 - 06.2011

Організація ведення кадрового діловодства: прийняття, звільнення, переведення, надання відпустки, оформлення лікарняного;підготовка та здача кадрової звітності;оформлення і контроль ведення штатного розпису;моніторинг законодавчої бази;ведення облікових документів щодо кадрів, трудових книжок;пошук кандидатів на відкриті вакансії;проведення співбесід;підготовка посадових інструкцій;прийом-видача грошових коштів;оформлення прибуткових і витратних документів;заповнення касової книги;уміння заповнювати документи і вести звітність відповідно до законодавства та нормативних актів.

Бухгалтер

колгосп ім. Дзержинського

АПК (Агропромышленный комплекс)

9 месяцев

08.1990 - 05.1991

Нарахування заробітної плати, облік палива, ведення первинної документації, вхідна і вихідна пошта, інвентарізація, підготовка документів для проведення перевірок контролюючими органами, здача звітності.

Ключевая информация

Користувач ПК; інтернет; MS Оffice; програми: Медок, електронний кабінет ПДС, електронний кабінет ПФ, Бітрикс 24, CRM, телефонія, Клієнт-Банк, АРМ "Автошкола"; робота: з принтером, ксероксом, сканером.

Училась в 2 заведениях

Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці ,Чернігівський державний технологічний університет

Соціолог, соціальна робота

Чернігів, 2012

Професійно - технічне училище № 36

Бухгалтер

Малин, 1990

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Особисті якості

Організована, швидко вчуся новому, вмію тримати під контролем декілька справ одночасно, люблю цікаві тренінги, вмію спілкуватися з людьми та вести переговори, відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна.

Третя група інвалідності, протипоказана важка фізична праця

Людмила Миколаївна

Пом.керівника, інспектор з кадрів, HR-менеджер,бухгалтер, фахівець із соціальної роботи

Малин

Готов переехать: Киев

15 000 грн.

54 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 8 часов назад