Работал в 4 компаниях   16 лет 10 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Государственный сектор, Медиа / СМИ

Начальник відділу закупівель

ДУ "Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"

Медицина и Здравоохранение

1 год 9 месяцев

08.2022 - по настоящее время

Вивчення ринку товарів/послуг, проведення перемовин з потенційними постачальниками товарів/послуг. Визначення типу процедури закупівлі в залежності від річної суми, коду ДК та ін. параметрів.Робота з структурними підрозділами: участь у визначенні річної потреби в закупівлях. Формування річного плану закупівель, оприлюднення його в електронній системі закупівель. Опрацювання службових записок від структурних підрозділів на проведення закупівлі товарів/послуг, допомога структурним підрозділам у формуванні технічного опису предмету закупівлі, вимог до нього. Підготовка тендерної документації, додатків до неї. Проведення закупівель через електронну систему закупівель: відкриті торги з особливостями, спрощені закупівлі, запит ціни пропозиції, Prozorro Market. Укладання договорів по закупівлях товарів/послуг без використання електронної системи, якщо для цього виникли правові підстави. Підготовка протоколів уповноваженої особи на певних стадіях закупівлі чи при затвердженні річного плану закупівель. Складання договорів, укладання додаткових угод до договорів. Співпраця з відділом юридичного забезпечення.Підготовка відповіді на моніторинги ДАСУ, запити АМКУ. Постійний моніторинг законодавства України у сфері публічних закупівель. Опрацювання нормативно-правових актів, документів, запитів та звернень, що надходять на опрацювання до відділу. Інша правова та економічна робота.

Фахівець з публічних закупівель

Волинський пункт тимчасового перебування іноземців ДМС України

Государственный сектор

2 года 5 месяцев

03.2020 - 08.2022

Формування річного плану закупівель, проведення відкритих торгів, спрощених закупівель, запиту ціни пропозиції (електронний каталог), звітування про договори укладені без використання електронної системи. Складання договорів, укладання додаткових угод до договорів.

Економіст з закупівель

Волинська філія НСТУ

Медиа / СМИ

1 год 7 месяцев

09.2016 - 04.2018

Формування річного плану закупівель, проведення відкритих торгів, спрощених закупівель, запиту ціни пропозиції (електронний каталог), звітування про договори укладені без використання електронної системи. Складання договорів, укладання додаткових угод до договорів.

Головний державний податковий ревізор-інспектор

Державна податкова служба у Волинській області

Государственный сектор

10 лет 10 месяцев

11.2000 - 09.2011

Податковий аудит господарської діяльності суб'єктів господарювання-юридичних осіб

Ключевая информация

Microsoft Word, Excel, Outlook Expres, Internet-браузери

Учился в 1 заведении

ВДУ імені Лесі Українки

економічний, облік і аудит

Луцьк, 2000

Владеет языками

Английский

выше среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертифікат

Луцьк, 2021

Підтвердження рівня володіння необхідними (базовими) знаннями у сфері публічних закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу

Сертифікат про навчання

Луцьк, 2017

"Публічні закупівлі: Організаціяя електронних торгів в системі Прозорро"

Михайло

Фахівець з публічних закупівель

Луцк

Готов переехать: Киев

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад