Работал в 4 компаниях   26 лет 11 месяцев

Транспорт и Логистика, Торговля розничная / Retail, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Майстер приймальник

Богдан Авто Запоріжжя

Транспорт и Логистика

3 месяца

01.2024 - 04.2024

Приймальник замовлень автомобілів.

Прийом і обробка замовлень на обслуговування та ремонт автомобілів.Консультація клієнтів з питань вартості та термінів виконання робіт.Координація роботи з відділом запчастин для забезпечення своєчасного виконання замовлень.Контроль виконання робіт і надання інформації клієнтам про стан замовлень.Робота з програмним забезпеченням для обліку замовлень та запчастин.

  • Контроль за якістю виконаних робіт
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Організація робочого місця та підтримання порядку
  • Консультування клієнтів щодо послуг сервісу
  • Ведення облікової документації
  • Менеджер з продажу

    Агролід

    Торговля розничная / Retail

    5 месяцев

    11.2023 - 04.2024

    Забезпечення клієнтів запчастинами та аксесуарами для сільськогосподарської техніки, такої як трактори, комбайни та вантажівки.Керування відносинами з клієнтами та розробка індивідуальних рішень для вирішення їхніх потреб.Проведення технічних консультацій та надання рекомендацій щодо обслуговування та ремонту техніки.

    Активний пошук нових клієнтів та розвиток довгострокових відносин з ними.Продаж запчастин та обладнання для сільськогосподарської техніки.Проведення переговорів щодо цін та умов поставки.

    Відмінні комунікативні та переговорні навички.Знання сільськогосподарської техніки та її обладнання.Висока відповідальність та вміння працювати в умовах високого темпу роботи.Досвід роботи з клієнтами на різних рівнях.

    Продавець-консультант,Менеджер з продажу

    Mustang

    Автомобильная промышленность и Автобизнес

    9 лет 4 месяца

    12.2012 - 04.2022

    Знання будови автомобіля.Продаж таких товарів,як: автозапчастини до вітчизняних та імпортних автомобілей,автоаксесуари,автошини,акумулятори,авто фарби та малярні матеріали,електротовари,кузовні деталі,автохімія,автокосметіка,запчастини до мото та вело техніки.

    Закупівля та продаж сантехніки,господарської групи товарів та електротехніки.Oптова та роздрібна торгівля на маркетплейсах (Olх,Instagram,Facebook) мотоаксесуарами,велотехнікой та велоаксесуарами та ін.

    .Досяг виняткових результатів у розвитку бізнесу та побудові довгострокових відносин із клієнтами.Забезпечення великого обсягу продажів, щомісяця перевищуючи поставлені цілі на 20%.Розробка та виконання стратегій залучення нових клієнтів, що призвело до збільшення клієнтської бази на 30%.

    Продавець-консультант

    КП"Міський ринок" Токмак

    Автомобильная промышленность и Автобизнес

    16 лет 11 месяцев

    03.1995 - 02.2012

    Роздрібна торгівля автозапчастинами до автомобілей вітчізняного та імпортного виробництва,автошинами,акумуляторами,малярними матеріалами,автоаксесуарами ми,мототехнікою,мотоаксесуарами,велотехнікою та велоаксесуарами,інструментами,шумоізоляційними матеріалами,запчастинами до грузових авто,сільхозтехнікита ін.

    Досяг виняткових результатів у розвитку бізнесу та побудові довгострокових відносин із клієнтами.Забезпечення великого обсягу продажів, щомісяця перевищуючи поставлені цілі на 20%.Розробка та виконання стратегій залучення нових клієнтів, що призвело до збільшення клієнтської бази на 30%.

    Ключевая информация

    Google shift,Google doc.Canva(Створення презентацій,сторінок,логотипів).Figma.Power Paint.CRM One box. MS Exel.Autodoc.CRM Uspacy.User GPT.

    Учился в 2 заведениях

    ТДАТУ , з 2023 по 2024 (1 рік)

    Комп'ютерні науки

    Запоріжжя, 2024

    БУМИБ

    Менеджмент організацій.Правове забезпечення підприємн. діяльності.Менеджер-юріст, Бердянськ Вища, з 1996 по 2001 (5 років)2001

    Бердянск, 2001

    Владеет языками

    Английский

    базовый

    Русский

    свободно

    Украинский

    свободно

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Академія "Шаг".Курси "Впевнений користувач ПК". 2023,2 місяця

    Запоріжжя, 2023

    Google shift,google docs.Canva.Figma.Paint.

    Курси Prometeus."Початок роботи з Chat GPT" 23.07.2023

    2023

    Робота с GPT.

    ВУМ.Курс "Управління проектами". 2023.Онлайн.6 год.

    2023

    ВУМ.Курс:"Вступ до критичного мислення". 2023.Онлайн.

    2023

    Дополнительная информация

    Особисті якості

    Відмінно розуміючи цільові ринки та клієнтські потреби, я впевнено веду процес продажу від першого контакту до успішного продажу. Маю вражаючий досвід у розвитку та утриманні клієнтської бази, активно впроваджуючи стратегії збільшення обороту та підвищення задоволеності клієнтів.

    Маю своє авто. Відкрита категорії:В,С. Досвід вождіння-27 років.

    Мої ключові навички включають стратегічне планування, тісний моніторинг конкурентного середовища, аналіз ринкових тенденцій та ефективну комунікацію. Завдяки вмінню ефективно працювати в умовах великого обсягу інформації та тискливих ситуацій, я забезпечую високу продуктивність та досягаю великих обсягів продажів. Мої досягнення включають укладення стратегічних партнерств, підвищення обсягів продажів на 30%.

    Здатний пристосовуватися до швидкозмінюваних умов ринку, я розвиваю нові ринки та використовую креативні підходи для розвитку бізнесу. В 1С не працював(не було можливості практикуватись),але за потреби навчусь!

    Я готовий приєднатися до динамічної компанії, де можливості для особистого і професійного росту є необмеженими, та внести вагомий вклад у досягнення цілей продажів та розвиток бізнесу.

    Григорій Іванович

    Менеджер з продажу

    Запорожье

    18 000 грн.

    50 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость, неполная занятость, проектная работа

    Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

    Обновлено 6 дней назад