Работал в 5 компаниях   18 лет 6 месяцев

IT, Другое, Государственный сектор, Торговля розничная / Retail, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

Программист 1С

ФОП

IT

9 лет 6 месяцев

12.2014 - по настоящее время

Спецiалiст з Machine Learning ( ML-iнженер )
Впровадження системи штучного інтелекту - AI заснованого на процесах машинного навчання у середу корпоративного простору на базi програмного комплексу 1С BAS. Практичне застосування цифрових обчислень, що ґрунтуються на машинному навчанні, в управлінських та фінансових розрізах господарювання. Інтеграція існуючих конфiгурацiй у єдину інформаційну структуру, що до вирішення практичних завдань, методом інтелектуального аналізу. Планування та прогнозування бюджетів на основі машинних методів навчання заснованих на фінансових показниках минулих періодів.

Основнi навички та практичнi застосування:

  1. Побудова моделі машинного навчання
    вирішення завдань регресії, класифікації та кластеризації
  2. Навчання нейронних мереж
    аналіз пристрою архітектури нейромережі для завдань
    комп'ютерного зору та NLP, донавчання готових сіток
  3. Використання різних ML-алгоритмів
    лінійна та логістична регресія, метод k-найближчих, метод опорних
    векторів, випадковий ліс тощо.
  4. Робота з інструментами аналізу даних
    на основі 1С (великий досвід практичних робіт), XLS, JSON, XML
  5. Вилучення даних із різних джерел
    використання середовища Python та бібліотеки Pandas
  6. Налаштування інфраструктури
    читання архітектури ML-рішень, пайплайни роботи моделі: складання
    даних, моніторинг результатів, складання моделі у вигляді API

Программист 1С, руководитель направления

Систем Технолоджи Компани (Украинская финансовая газовая консалтинговая группа)

Другое

2 года 8 месяцев

10.2011 - 06.2014

Участь у проекті з автоматизації діяльності інвестиційної компанії, що працює в різних секторах бізнесу: інвестиційний (кредити, депозити), будівництво (26 регіональних представництв), виробництво м'яса птиці (32 птахогосподарства).Доробки велися на версії 7.7 програмного комплексу 1С:Підприємство, конфігурація "Виробництво послуги бухгалтерія". Доопрацьовувалися механізми управлінського обліку (новий план рахунків, нові рухи регістрів оперативного обліку, нові проводки). Було реалізовано модуль обліку транспорту та ПММ. Перероблено модуль нарахування зарплати водіям з урахуванням специфік цього підрозділу. Для фінансового сектора компанії велася розробка на платформі 8.0 програми 1С:Підприємство (облік кредитів, кредитний калькулятор, облік заставного майна тощо).Конфігурація з обліку виробництва м'яса птиці (вирощування птиці, виробництво яйця, меланшу), розроблялася як рішення, що консолідує облік усіх пташників розташованих у регіннах, дані з яких надходили у форматі JSON та XML. Конфігурація описувала всі завдання від посадки птиці до отримання готового продукту. Було реалізовано також облік виробництва кормів, автотранспорту, ПММ.

Ведущий программист 1С

Держ-Постачання

Государственный сектор

1 год 4 месяца

06.2010 - 10.2011

Робота у державному департаменті управління справами Президента України. Повна підтримка регламентованого та управлінського обліку: фінансовий аналіз, технічний супровід баз даних SQL, доопрацювання 1С:Підприємство версії 8.2. Налаштування обміну даними через виділені FTP сервери (18 віддалених підрозділів). Реалізація розділеного доступу лише на рівні записів (доопрацювання всіх модулів конфігурації). Адміністрування сервера бази даних SQL-Server 2005, розташованого в дата-центрі типу - Colocation. Підключення через OpenVPN. Доопрацювання конфігурації "Управління торговим підприємством" у розрізі управлінського обліку, налаштування розділеного доступу в розрахованому на багато користувачів режимі, обмін даними з бухгалтерським комплексом, написання зовнішніх звітів, зовнішніх компонентів, використання компонувальника даних та інше. Переклад баз даних з локальної версії на версію SQLServer.

Ведущий программист 1С, системный аналитик

УкрЗолото

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

05.2009 - 06.2010

Проектна робота. Вів розробку нової конфігурації на платформі 1С: Підприємство 8.1 (автоматизація ювелірної торгівлі та виробництва). Конфігурація писалася з нуля. Було реалізовано всі первинні документи з урахуванням специфіки бізнес-процесів торгівлі та виробництва ювелірних виробів. Побудовано аналітичні механізми обліку дебіторської заборгованості, де сума заборгованості розраховувалася з урахуванням курсових різниць між моментом виникнення заборгованості та поточним курсом валют. Однією з особливостей конфігурації була можливість вести взаєморозрахунки в натуральному вигляді (золото, срібло) з подальшим використанням отриманого матеріалу як сировина для ювелірних виробів. Новий механізм обліку заробітної плати дозволяв здійснювати розрахунки зі співробітниками з урахуванням ставок, надбавок, бонусних нарахувань, а також залежно від характеристик реалізованих виробів.Також розробляв веб-додаток на платформі ".NET Framework 2,0", що працює спільно з програмою 1С (реалізація механізму використання сканера штрих-коду при роботі через інтернет). Портал писав із використанням мови ASP.NET. Спеціально для порталу було написано нові серверні елементи управління (текстові бокси, таблиці тощо). Як веб-сервер була використана служба IIS-7 системи windows. Портал був віддаленим робочим місцем менеджера, що дозволяє регіональним торговим представникам проводити аналіз дебіторську заборгованість клієнтів компанії та реєструвати нові угоди купівлі-продажу. При цьому всі операції в режимі реального часу реєструвалися у робочій базі даних у центральному офісі.Адміністрація баз даних SQL Server. Адміністрування локальних мереж, web-servera, windows 2003 server, linux (ClarkConnect)Веде проект з розробки системи віддаленого доступу.

Ведущий программист 1С, мастер-тренер бух. учет

Бухучет и торговля Украина

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

4 года 3 месяца

08.2005 - 11.2009

Працюючи в компанії, обіймав кілька посад: як програміст - вів доопрацювання та супровід конфігурацій, що знаходяться у клієнтів компанії "Бухоблік і торгівля" (скорочено "БІТ"). Брав участь у великих проектах щодо впровадження та супроводу різних типових конфігурацій на майданчиках замовників ("Управління виробничим підприємством", "Управління торговим підприємством", "Ресторанний бізнес", "Автогосподарство", Страхування).Як консультант - здійснював консультаційну підтримку користувачів у складі клієнтів компанії "БІТ".Як викладач – вів сертифіковані курси з ведення бухгалтерського обліку у програмі 1С:Бухгалтерія 7.7 та 8.0Як керівник відділу впровадження – брав участь у проведенні виставок та конференцій присвячених автоматизації фінансового обліку. Керував відділом розробників (5 програмістів). Проводив презентації, залучав нових клієнтів. Проводив аналіз бізнес-процесів підприємств, на підставі яких складав технічні завдання для відділу впровадження. Вів звітність перед головною компанією "1С:Бухоблік та торгівля"

Ключевая информация

Фахівець (програміст та консультант) у галузі автоматизації фінансового обліку підприємств, що працюють у програмному комплексі 1С:Підприємство 7.7 та 8.3, а також суміжних технологій.Маю 15-річний досвід роботи на великих підприємствах холдингової структури, до 40 дочірніх підрозділів!Маю знання у різних сферах економічної діяльності: виробництво, торгівля, послуги, фармацевтика, будівництво, автогосподарство тощо. Маю сертифікати, що підтверджують мій професійний рівень від компаній: 1С (типові рішення), Рарус (галузеві рішення), Microsoft (користувацькі). Див. нижче...Є автором власних технологічних рішень на платформі 1С та інших суміжних платформах.Брав участь у великих проектах впровадження на базі 1С 7.7 і 8.3. (Сільське господарство, тваринництво, виробництво м'яса птиці, біржова торгівля). Маю досвiд роботи з керованими формами та iнтеграцiєю 1С з iншими платформами. Окремо можу наголосити на досвіді з організації та ведення курсів бухгалтерського обліку в 1С:Бухгалтерія для студентів Київського Національного Економічного Інституту ім. Гетьмана. У програмі навчання розглядалися питання організації бухгалтерського обліку на однойменній платформі та способи формування фінансової звітності для стандартного підприємства.Маю практичні навички розробки додатків на платформі DotNet-Framework в середовищі Windows. Розробка зовнішніх компонентів і модулів 1С лише на рівні COM (component object model).Також маю досвід розробки серверних елементів управління, для побудови web-додатків віддаленого доступу на платформі ASP.NET.З недавнього часу, почав розробку додатків з використанням 3D графіки, з подальшою інтеграцією в торгові системи, для детального формування товарного контенту. Інноваційні методи управління телеметрією серед програмного комплексу 1С. Використання відкритих програмованих контролерів типу ARDUINO у поєднанні з керованими формами дозволяє вирішувати завдання з автоматизації управління віддалених агрегатів і механізмів: системи сигналізації, датчики, контролери та інше.Франчайзингова діяльність не цікавить.

Учился в 1 заведении

ДПИ

системы управления

Дніпро, 1998

Владеет языками

Английский

средний

Польский

выше среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Специализированные сертификаты

Москва, 2005

1С:7.7-Общепит
1С:7.7-Ресторан бар кафе
1С:7.7-Автотранспорт
1С:7.7-Автосервис
1С:7.7-Автохозяйство
1С:7.7-Магазин

Сертификаты от компании "1С"

Киев, 2005

1С:8.0-Бухгалтерия предприятия

1С:7.7-Торговля+Склад

1С:7.7-Зарплата+кадры

1С:8.0-Платформа

1С:8.0-Управление торговлей

1С:8.0-Управление торговым предприятием

1С:8.0-Управление производственным предприятием

1С:8,0-Бюджетирование

1С:8,0-МСФО (международный стандарт финансовой отчетности)

Специалист

Украина, 2000

Windows (администратор)

Java developer

NET - разработчик

HTML (WEB) - дизайнер

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Специалист

Военная служба

Военнообязанный

Личные качества

Трудолюбив, толерантен, изобретателен...

Увлечения и интересы

Разработка мобильных приложений виртуальной реальности, создание мультимедийного контента...

Музыкальное продюсирование, создание музыкального контента.

Общее описание опыта работы

Фахівець у галузі автоматизації обліку підприємств на базі програмного комплексу 1С:Підприємство Маю великий досвід роботи як на дрібних, так і на великих підприємствах як програміст-розробник, а також консультант з ведення обліку та системного адміністратора. Є досвід написання конфігурацій з нуля, як у версії 7.7 і 8.0-8.3. Знаю всі типові конфігурації 1С (БУ, УТП, УПП, УТ).Маю 12 сертифікатів професіонала з типових конфігурацій, а також сертифікати з бюджетування та міжнародної системи звітності (МСФЗ). Маю досвід роботи з розподіленими базами даних (УРБД), керованими формами, а також досвід налаштування архітектури приватних мереж (OpenVPN) для цілей використанням віддаленого доступу до баз 1С.Маю досвід розробки зовнішніх компонентів для 1С. Маю досвід розподіленої розробки серед 1С з використанням сховища конфігурації. Також, є досвід написання правил обміну між конфігураціями за допомогою конфігурації "Конвертація даних" від компанії "1С". Маю додаткові знання в галузі розробки додатків з використанням архітектури .NET FRAMEWORK. Зокрема, розробки web-додатків з використанням мови ASP.NET, а також програмування VB, VB.NET, Java, 1C. Дана технологія дозволяє інтегрувати можливості інтернету та системи 1С:Підприємства. У тісному зв'язку, це унікальні рішення для розподілених обчислень, які використовуються наприклад для побудови розподіленої мережі між віддаленими офісами (підрозділами),що знаходяться як завгодно далеко один від одного і від центральної бази, і пов'язаними в єдине інформаційне середовище (базу даних) без використання клієнтських додатків. (є закінчені та діючі проекти на 1С та ASP.NET у тісному зв'язку з 1С)*** Як системний адміністратор маю досвід адміністрування операційних систем Windows, ClarkConnect, а також програм: Active Directory, Web - Server (IIS-5), SqlServer-2005 і т.п.У своїй практичній роботі надавав інформаційні послуги у сфері автоматизації обліку для великих підприємств широкого поля діяльності від оптово-роздрібної торгівлі.до великих виробничих підприємств із виробництва м'яса, ювелірних виробів і навіть підприємствам будівельного сектора.Під час виконання завдань намагався використовувати інноваційні технології та концепції, наприклад SAAS, SOD та інше.***Маю досвід викладацької діяльності з ведення бухгалтерського та податкового обліку для приватних підприємств та організацій. Вів сертифіковані курси з 1С:Бухгалтеріяв авторизованому навчальному центрі компанії "Бухоблік та торгівля Україна". Проводив курси навчання для абітурієнтів Київського Національного Економічного Університету "КНЕУ"з автоматизації обліку у системі "1С:Підприємство".***Є досвід роботи як керівника на посаді начальника відділу впровадження та супроводу програмного продукту "1С:Підприємство". На цю посаду призначався як найкращий спеціаліст відділу, здатний не тільки виконувати своє завдання, але й надавати усіляку допомогу своїм колегам. Тим більше, що в роботі я досить вимогливий до виконання намічених цілей вищого керівництва. Проводив аналіз потреб клієнта (компанії), готував ТЗ (технічні завдання), розподіляв роботу між учасниками проекту.***Ділові якості: професіоналізм, самореалізація, робота на результат, зібраність, стриманість, уміння працювати в команді, самоконтроль.Особисті якості: чесність, доброчесність, охайність.

Цель

Надання послуг у сфері автоматизації регламентованого та управлінського обліку на базi програмного комплексу - 1С.
Проведення курсiв та тренингiв по роботi у програмi 1С.

Геннадiй

Machine Learning Engineer | Инженер по машинному обучению

Киев

154 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад