Работала в 1 компании   10 лет

Энергетика и Энергоносители

Інженер енергетик

Винницаоблэнерго, АТ

Энергетика и Энергоносители

9 лет 11 месяцев

08.2014 - по настоящее время

Маю дві вищі освіти:

1. Вінницький національний технічний університет,інститут електроенергетики,екології та електромеханіки, спеціальність "Енергетичний менеджмент". Диплом бакалавра та спеціаліста з відзнакою.

2. Вінницький національний технічний університет, інститут прогресивних освітніх технологій, спеціальність "Менеджмент організацій", напрямок - фінансово-кредитна діяльність.

Ключевая информация

Робота в середовищі Windows на рівні досвідченого користувача, вміння працювати з програмами MS Office, робота в програмному комплексі SAP ERP, системі електронного документообігу Megapolis. Також знання основних принципів роботи відділу закупівель,а саме методи і порядок планування матеріально-технічного забезпечення, порядок складання заявок на матеріали, укладання договорів з постачальниками, організацію обліку постачальницьких і складських операцій. За необхідністю виконувала обов'язки начальника відділу.

Училась в 2 заведениях

Вінницький національний технічний університет

Менеджмент організацій

Вінниця, 2009

Вінницький національний технічний університет

Електроенергетики екології та електромеханіки

Вінниця, 2008

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Особисті якості

Алітичне мислення, швидке засвоєння знань, відмінні комунікативні навики, ініціативність, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість. Маю власне авто, досвід водіння більше 10 років.

Галина

Керівник відділу

Винница

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад