Работала в 2 компаниях   5 лет 2 месяца

Медицина и Здравоохранение, Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

Секретар керівника

КНП СМСЧ Смолінської селищної ради

Медицина и Здравоохранение

4 года 1 месяц

03.2018 - 04.2022

Прийом та обробка ел.листів та телефонних дзвінків. Друкування відповідей на деякі з листів. Контроль робочого дня і зустрічей директора. Пошук корисної інформації і залучення спонсорів. Ведення переговорів стосовно гуманітарної допомоги. Замовлення мед.обладнання і виробів медичного призначення.

Адміністратор ресторану

АПЕЛЬСИН

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

11 месяцев

09.2012 - 08.2013

Проробивши два місяці офіціантом, мене підвищили до адміністратора ресторану. Слідкувала за логістикою і якістю продуктів харчування для кухні. Контроль чистоти та якості прибирання кухні, залу,вбиральні. Термін видачі і зовнішній вигляд готових страв. Щоденний контроль роботи офіціантів,кухарів та прибиральниць. Щозміни проводила мотивуючи тренінги для усього персоналу. Легко адаптуюся до усього нового. Готова до розвитку, навчання. При виконанні обов‘язків,викладаюся на усі 100 %. На жаль в Кропивницькому ресторанний бізнес похрамує, хоча б якісь мінуси чи нюанси,але є в кожному закладі, я знаю як їх виправити.

Ключевая информация

• R-keeper
• Microsoft Word
Для мене не існує неможливих задач. Швидко освоюю нове. Люблю розвиток. Успішно працюю в команді. Працюю на результат. Стресостійка. Володію навиками вирішувати конфліктні ситуації. Спілкуюся англійською. Маю водійське посвідчення. Ще я дуже смачно готую страви будь яких кухонь світу (пасти, супи, закуски і пироги,це взагалі пустяк) хоча і немаю спеціальної освіти.

Училась в 1 заведении

Кіровоградській КТК

Економічний

Кропивницький, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Водіння

Маю водійське посвідчення і власне авто. Стаж як водія 7 місяців.

Про мене як особистість

Маю приємний зовнішній вигляд. Майже ідеально володію українською мовою, як розмовною,так і діловою. Пишу без помилок. Не маю бар‘єрів в спілкуванні з людьми будь якого соціального статусу/релігії/сексуальної орієнтації. Неодноразово вирішувала конфліктні ситуації без шкоди для підприємства/ресторану. Стресостійка. Вмію одночасно працювати з різноплановими задачами. Завжди лишаю після себе позитивний результат.

Ольга Миколаївна

Адміністратор

Кропивницкий

15 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад