Работал в 1 компании   23 года 1 месяц

Автомобильная промышленность и Автобизнес

підприємець (водій)

ФО-П Пілярчук В.В.

Автомобильная промышленность и Автобизнес

23 года

05.2001 - по настоящее время

Працював водієм на усіх типах та марках авто з 1988 по 2023 рік з невеликими перервами - з 1990 року перевезення по Європі. Маю допуск до керування усіх основних категорій автомобілів з 1986 року. Останні 15 років працював на автомобілях типу Мерседес Спрінтер з причепом та Івеко 70С17, повною масою до 7490 кг в міжнародному сполученні по країнах Європи.Маю за плечима близько 1 200 000 км безаварійної роботи, дійсний т.з. «чіп» для експлуатації автомобілів з електронними тахографами. Маю вищу освіту – інженер-механік з експлуатації автомобільного транспорту (Львівський політех), закордонний паспорт та досвід їзди по Європі. Також, як ФО-П, маю ліцензію на право здійснення перевезень вантажів у міжнародному сполученні.

В даний момент бажав би роботу на автомобілях категорії В та С1:- по місту, по області, з можливими виїздами за кордон, в межах західної України, тощо.

- як варіант сесійну роботу по виконанню нерегулярних перевезень чи щось подібного за кордон чи по Україні, роботу на неповний робочий день та епізодичну.

- виконання завдань по перегону (пригону) з(до) ремонту чи щось інше автомобілів усіх типів В, С1, С. СЕ, Д та ДЕ .

-маю незакритий ФОП (платник ПДВ) та можу надавати різні послуги, що пов’язані з вищевказаними роботами з ПДВ на підставі укладених договорів між суб’єктами господарювання. Готовий приступити до роботи (бажано) з 01 жовтня 2023 року. 28 серпня 2023 року. Пілярчук Володимир Васильович (067)350-09-70

Учился в 1 заведении

Львівський політехнічний інститут

Експлуатація автомобільного транспорту (ЕАТ)

Львів, 1978

Владеет языками

Немецкий

базовый

Польский

базовый

Володимир

Водія категорії В та С1

Тернополь

68 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 1 неделю назад