Работала в 2 компаниях   8 лет 10 месяцев

Образование

-

Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР

Образование

9 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Соціальний педагог

Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №13

Образование

7 лет 11 месяцев

09.2015 - 08.2023

Ключевая информация

Розробка тренінгових програм

Проведення тренінгів(онлайн, офлайн)

Консультування(індивідуальне, групове)

Сертифікований посередник у вирішенні конфліктів(медіатор)

Консультування дорослих та дітей

Співпраця з урядовими, неурядовими та громадськими організаціями

Розробка анкет з метою дослідження загального психологічного стану колективу

Досвід комплексної роботи з колективом

Училась в 2 заведениях

ЧНУ ім. Б. Хмельницького

практична психологія

Черкаси, 2024

ЧНУ ім. Б. Хмельницького

Соціальний педагог, педагог-правник

Черкаси, 2007

Курсы, тренинги, сертификаты

ГО «Ла Страда-Україна» та ЧНУ ім. Б.Хмельницького

2024

Пройшла навчально практичний онлайн-тренінг для медіаторів та медіаторок Національної медіаторської мережі ГО «Ла Страда-Україна» «Вирішення конфліктів в освітньому середовищі із застосуванням примирних процедур онлайн», "Медіація та примирні процедури як інструмент вирішення сімейних та соціальних конфліктів"; участь в навчально методичному онлайн тренінгу для тренерів та тренерок Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» «Підвищення тренерської майстерності»; участь у тренінгу-воркшопі «Професійна етика медіатора». Пройшла навчання з кризового консультування. Закінчила  курсове навчання на базі ЧНУ імені Б. Хмельницького за темами: «Психологічне консультування психодраматичними методами», «Арттерапія як метод психологічної допомоги при психотравмі». Пройшла навчання за протоколами Ізраїльської Коаліції по роботі з травмою "Кризове консультування" та " Профілактика вигорання, формування життєстійкості та резильєнтності".

Дополнительная информация

Громадська діяльність

Являюся Головою ГО "Асоціація психологів освіти"

Є дійсним членом Національної медіаторської мережі ГО «Ла Страда-Україна»Травень 2022-квітень 2023 фасилітаторка, менторка і тренерка проєкту «AdoKit: Соціо-емоційна підтримка підлітків в Україні» ГО «Ла Страда-Україна».Листопад 2022- березень 2023 р. тренерка ГО» Ла Страда-Україна» “Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки ґендерно зумовленого насильства, з особливою увагою до домашнього насильства під час війни”.Вересень 2022 -квітень 2023р. педагог-посередник проєкту «Школа вільна від насильства» ГО «Ла Страда-Україна»;З січня 2023- медіаторка проєкту «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу».

- являюсь рецензентом на спецкурси «Формування навичок безпечної поведінки здобувачів освіти» та «Запобігання та протидія булінгу в закладах освіти» для підвищення кваліфікації педагогічних працівників у системі післядипломної освіти та на навчально-методичний посібник «Робота з батьками у діяльності соціального педагога.

- співавторка освітньої програми навчально-методичного тренінгу з підготовки фасилітаторів(-ок) «Аdokit: соціо-емоційна підтримка підлітків в Україні».

Тетяна

Психолог, тренер, медіатор, фасилітатор

Черкассы

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 дней назад