Работал в 4 компаниях   12 лет 11 месяцев

Промышленность и Производство, Услуги для бизнеса - другое, Торговля розничная / Retail

Слюсар сантехнік

ТОВ "Рева сталь"

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

07.2022 - по настоящее время

Встановлення в хімічні лаборарні шафи водозапірної армотурі,змішувачів та підключення до водопостачання та кананалізації.Дрібні монтажні та ремонтні роботи із застосуванням зварювання труб PPR.

сантехнік-компресорщик

Завод будівельних виробів-1

Промышленность и Производство

11 месяцев

06.2021 - 05.2022

Виконання ремонтних та монтажних робіт з водопостачання,каналізації та опалення в приміщеннях;- Діагностика та усунення несправностей систем сантехніки;- Встановлення, підключення та налагодження сантехнічного обладнання;- Забезпечення безперебійної роботи систем сантехніки и компресоров на об'єкті.

Слюсар-сантехнік

Аварийная служба ТОВ"Балтех Сервіс"

Услуги для бизнеса - другое

7 лет 6 месяцев

02.2013 - 08.2020

Розбір й складання деталей та вузлів санітарно-технічних систем центрального опалення, водопостачання, каналізації, газопостачання та водостоків;-

Дагностика та усунення несправностей систем сантехніки;-заміна водозапірної арматурі, чищення фільтрів, заміна лічильників воді, ремонт настіних та напольних бойлерів. Встановлення, підключення та налагодження сантехнічного обладнання;- болерів,технологічне обладнання,дренажні насоси, змішувачі,унітазі,мийки і т.д.Зварювання труб PPR та опресовування.Чистка канализации при помощи машині Rothenberger R650 и апарата високого тиску karcher6\15. Забезпечення безперебійної роботи систем сантехніки на об'єктах мереж магазинів NOVUS.

Слюсар сантехнік

ТОВ;Вістер:

Торговля розничная / Retail

2 года

08.2010 - 08.2012

Виконання ремонтних та монтажних робіт з водопостачання,каналізації та опалення в приміщеннях;- Діагностика та усунення несправностей систем сантехніки;- Встановлення, підключення та налагодження сантехнічного обладнання;- Забезпечення безперебійної роботи систем сантехніки на об'єкті.

Ключевая информация

Ручний електроінструмент, зварювання поліпропіленових труб,опресування труб, машина для чищення каналізації Rothenberger R650 и апарат високого тиску karcher6\15

Учился в 1 заведении

СПТУ-27

Електро зварювальник ручного зварювання

Київ, 1989

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

посвідчення водія категорія В

Богдан

сантехнік

Киев

25 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад