Работал в 1 компании   5 лет 2 месяца

Другое

Завідувач складу

Супермаркет "Щедрий дар"

Другое

5 лет 1 месяц

05.2019 - по настоящее время

Ключевая информация

Працював барменом, складав первинну звітність, маю навики при роботі з устаткуванням на пилорамі і сушці, вмію складати складську звітність, досконало знаю ПО 1С в частині обслуговування клієнтів ресторанів і саун. Працював наладником холодильних устанок і забезпечував роботу твердопаливних котлів. Повністю володію ремонтними роботами у сфері сантехнічного обладнання (монтаж, ремонт, наладка). Працював завідуючим по прийому товарів в супермаркеті.
Особисті якості: Маю добру фізичну форму. Інтуєтивно розумію англійську мову, швидко вчуся. Комунікабельний, доброзичливий, відповідальний, умію працювати в команді, уміння працювати в умовах багатозадячності, стресостійкість, бажання навчатися, та досягати мети. Працюю на результат.

Дополнительная информация

Інше

Працював барменом, складав первинну звітність, маю навики при роботі з устаткуванням на пилорамі і сушці, вмію складати складську звітність, досконало знаю ПО 1С в частині обслуговування клієнтів ресторанів і саун. Працював наладником холодильних устанок і забезпечував роботу твердопаливних котлів. Повністю володію ремонтними роботами у сфері сантехнічного обладнання (монтаж, ремонт, наладка). Працював завідуючим по прийому товарів в супермаркеті. Особисті якості: Маю добру фізичну форму. Інтуєтивно розумію англійську мову, швидко вчуся. Комунікабельний, доброзичливий, відповідальний, умію працювати в команді, уміння працювати в умовах багатозадячності, стресостійкість, бажання навчатися, та досягати мети. Працюю на результат.

Коля

Розгляну всі пропозиції

Винница

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад