Работал в 3 компаниях 2 года 1 месяц
FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Услуги для населения - другое
Вихователь
Джерела Карпат, ТОВ
FMCG
2 месяца
06.2024 - 08.2024
Котроль дітей оганізація святкових
концертів, котроль за дотриманням рижиму дня, психологічна пітримка дітей проведення інструктажів з техніки безпеки
прведеня заселення
організація прибуття та відбуття дітеій в табір з табору
• Проведення розвиваючих занять
• Нагляд та догляд за дітьми
• Підготовка методичних матеріалів
• Організація дозвілля дітей
• Дотримання норм та правил внутрішнього розпорядку
• Ведення документації дитячого закладу
• Забезпечення безпечного та комфортного середовища
концертів, котроль за дотриманням рижиму дня, психологічна пітримка дітей проведення інструктажів з техніки безпеки
прведеня заселення
організація прибуття та відбуття дітеій в табір з табору
• Проведення розвиваючих занять
• Нагляд та догляд за дітьми
• Підготовка методичних матеріалів
• Організація дозвілля дітей
• Дотримання норм та правил внутрішнього розпорядку
• Ведення документації дитячого закладу
• Забезпечення безпечного та комфортного середовища
Керуючий рестораном
Портер Паб
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
09.2023 - 12.2023
іКонтроль роботи персоналу та ведення звітності по касовій дисципліні робота з постачальниками
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Адміністратор
FERI CLUB
Услуги для населения - другое
1 год 5 месяцев
07.2019 - 12.2020
Контроль за персоналом закладу - офіціантами, барменами, кухарями, прибиральницями, офіс-менеджерами та службою охорони. Ведення бухгалтерії та робота з постачальниками. Вирішення конфліктних ситуацій. Контроль барменів щодо дотримання рецептури коктейлів. Консультація гостей щодо послуг, які надаються клубом.
Ключевая информация
вміння працювати в команді та індивідуально, здатність спокійно і помірковано діяти в критичних ситуаціях, непідкупність, чесність.
Учился в 1 заведении
Харківска педагогічна академія
комп?ютерних технологій та педагогіки
Харків, 2022
Максиміліан
Максиміліан
Вожатий
Буковель
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад