Работал в 4 компаниях   10 лет 6 месяцев

Строительство

Інженер 1 каегоріі

ООО "СТІКОН"

Строительство

3 года 3 месяца

04.2021 - по настоящее время

Технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт. Контроль відповідність обсягів, строків та якості будівельно-монтажних робіт, а також якості матеріалів, виробів, що застосовуються у будівництві. Технічне приймання закінчених будівельно-монтажних робіт і об'єктів, оформляння необхідної технічної документації для пред'явлення об'єкта приймальній комісії. Складання річних і квартальних графіків будівництва. Замовлення будівельної техніки на об‘єкт, складання заявок на будівельні матеріали за допомогою програми 1С. Списування будівельних матеріалів. Проведення інструктажів по ОТ і ТБ, ведення журналів. Передача жилих та нежилих приміщень експлуатуючій компанії.

Інженер будівельник

Альянс БЛАГО БУД, ООО, ПКФ

Строительство

1 год 3 месяца

09.2019 - 12.2020

Організація робіт на дільниці з благоустрою. Формування і обробка заявок по вхідним матеріалам. Управління і розподілення будівельними бригадами по технологічним процесам. Проведення інструктажів по ТБ і ОТ. Ведення журналів, складання актів на приховані роботи, акти прийому-передачі будготовності майданчика. Налаштування процесів зі суміжними організаціями на дільниці. Складання графіків будівництва робіт. Складання заявок на техніку і будівельні матеріали. Робота с оптичним нівеліром. Робота з будівельною технікою. Більше 3-х сданних промислових і житлових комплексів по улаштуванню бруківки з нульового циклу.

Виконроб

Kadorr Group

Строительство

4 года 7 месяцев

01.2015 - 08.2019

Супровід субпідрядних організацій на всьому етапі будівництва. Ведення журналів, складання актів, табелювання працівників і механізмів. Контроль за роботою підйомних механізмів. Прийом і передача приміщень експлуатуючій компанії. Складання графіків робіт, замовлення техніки та людей.

Майстер участку

Одеській Облавтодор

Строительство

1 год 1 месяц

03.2012 - 04.2013

Експлуатація і обслуговування ділянки автомобільної дороги. Виконання поточного і ямочного ремонту. Встановлення дорожніх знаків, оновлення дорожньої розмітки. Замовлення техніки і матеріалів. Табелювання робочого часу. Списування ГСМ і матеріалів.

Ключевая информация

Вміння працювати в команді. Витрачати час з розумом. Впроваджувати нові процеси і покращувати якість роботи.

Учился в 2 заведениях

Одеська державна академія будівництва та архітектури

ГС

Одеса, 2011

Одеській автомобільно-дорожній технікум

Будівництво і експлуатація автомобільних доріг і аеродромів

Одеса, 2007

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

родной

Іван Миколайович

Інженер будівельник

Ивано-Франковск

Готов переехать: Львов

35 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад