Работала в 6 компаниях   15 лет 9 месяцев

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Государственный сектор, Недвижимость и Девелопмент, Другое

Начальник юридичного відділу

Турецька компанія з виробництва цукрової продукції "АТА"

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

8 лет 2 месяца

04.2016 - по настоящее время

Захист іноземних інвестицій, робота з бізнес омбудсменом. Захист інтересів в кримінальному провадженні. Відстоювання права на отримання земельної ділянки. Розробка, аналіз інвестиційних проектів. Робота в сфері податкового законодавства, оскарження актів перевірки податкових органів, оскарження податкових повідомлень-рішень. Супровід перевірок державних органів, підготовка заперечень, оскарження рішень. Підготовка відповідей на запити державних органів. Аналітична робота (надання юридичних висновків щодо реалізації певних проектів, надання відповідей на запити служб. Договірна робота: складання, перевірка і узгодження всіх договорів підприємства (договори купівлі-продажу, оренди, поставки, надання послуг, страхування, зовнішньоекономічні договори та ін.) проведення переговорів з контрагентами, підготовка протоколів розбіжностей. Розробка зовнішньоекономічних контрактів. Керівництво правовою роботою на підприємстві і надання правової допомоги його структурним підрозділам в оформленні різного роду правових документів, участь в підготовці обґрунтованих відповідей при відхиленні претензій. Вивчення, аналіз та узагальнення результатів розгляду претензій, судових справ (в т.ч. господарських), практики укладання та виконання господарських договорів з метою розробки відповідних пропозицій про усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємств. Організація і документальне оформлення проведення Загальних зборів учасників товариства, розробка внутрішніх документів, внесення змін до статутних документів, відомостей про юридичних осіб. Інформування працівників підприємства про чинне законодавство і зміни в ньому, ознайомлення посадових осіб підприємства з нормативними правовими актами, які стосуються їх діяльності. Переддоговірна робота, підготовка договорів всіх видів (в т.ч. поставки, купівлі-продажу, перевезення, оренди, схову, позики, консигнації, купівлі-продажу нерухомого майна). Представлення інтересів підприємства в судах, органах державної влади в інших організаціях, установах і закладах. Супроводження виконань рішень судів у ході виконавчого провадження. Консультування керівництва товариства з корпоративних питань. Робота з нерезидентами (отримання дозволів на працевлаштування, контроль та розробка договорів оренди, внесення змін, доповнень,контроль за своєчасною сплату податку на нерухомість, оренди, представлення інтересів в податковій, нотаріаті, представлення інтересів в суді щодо захисту нерухомості, представлення інтересів в кримінальному провадження щодо законності набутого майна).

нь.

Помічник депутата

Верховна рада України

Государственный сектор

2 года 2 месяца

09.2019 - 11.2021

Помічник депутата Верховної ради - віддалена робота// сумісництво

Підготовка депутатських запитів та звернень, надання відповідей на запити та скарги, аналіз норм діючого законодавства, підготовка змін до діючого законодавства ( проект Закону України, пояснювальна записка, проект постанови), юридичне супроводження профільних комісій, аналіз поданих документів на комісію

Юрист з нерухомості

- Компанія з нерухомості «Estate Invest»

Недвижимость и Девелопмент

1 год 1 месяц

02.2015 - 03.2016

Оформлення нерухомості, отримання дозвільної документації, оформлення будівельних паспортів, присвоєння номера, узаконення декларацій про введення в експлуатацію та про початок будівельних робіт, узаконення перепланування квартир (самобуд, перепланування, незавершене будівництво) робота з договорами іпотеки, арешт майна (накладення, зняття), управління комерційною нерухомістю (підготовка договорів оренди, контроль роботи організацій які обслуговують об’єкт).

Юрист

- Гореницька рада Києво-Святошинського району Київської області

Государственный сектор

4 года 5 месяцев

09.2010 - 02.2015

Перевірка документів поданих на сесію ради, виконком; підготовка проектів рішень сесії, виконкому; ведення комісії з питань містобудування та архітектури, перевірка документів, написання протоколів засідання комісії щодо сплати пайового внесу відповідно до ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», підготовка договорів пайової участі; перевірка документів поданих на земельну комісію, адміністративну комісію, підготовка проектів рішень для розгляду на сесії, виконкомі. Юридичний супровід договірної роботи в галузі земельних правовідносин: аналіз договорів оренди, сервітуту, суперфіцію, емфітевзису. Аналіз поданих документів для встановлення МАФ, розробка проекту рішення щодо дозволу на встановлення МАФ. Претензійно - позовна робота, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, мирових угод, різних заяв та інших процесуальних документів;досудове врегулювання спорів; робота з виконавчими службами; нотаріусами, банками, державними органами, юр.супровід при перевірці КРУ, СБУ, Прокуратури, адміністрації; написання відповідей на запити контролюючих, перевіряючих органів; аналіз і оцінка внутрішніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; аналіз запитів на інформацію (Закон про доступ до публічної інформації), підготовка відповідей на них. Розробка положень, інструкцій, юр.супровід сесій ради, виконавчого комітету; підготовка проектів рішень

юрист

Виборча комісія

Другое

3 месяца

06.2010 - 09.2010

Виборча діяльність, юрист кандидата на посаду голови ради Гореницької ради Києво-Святошинського району Київської областіСерпень 2010 року – вересень 2010Обов’язки:Підготовка документації необхідної для реєстрації кандидата; консультування з усіх питань ведення виборчої компанії; представлення інтересів кандидата у територіальних комісіях та ЦВК; судовий захист ( оскарження рішень територіальних комісій, ЦВК, захист честі, гідності та ділової репутації під час виборчого процесу).

Заступник директора з правовох питань

- ТОВ «Фініст»

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

1 год 10 месяцев

10.2008 - 08.2010

Розробка та правова експертиза установчих документів, внесення таких змін до статутних документів товариства; складання процесуальних документів (претензій, позовних заяв), підготовка внутрішніх інструкцій, правил, положень, наказів; договірна робота (аналіз і розробка договорів); складання довіреностей, скарг та інших документів правового характеру, ведення ділової кореспонденції (переписка), надання консультацій з правових питань; взаємодія з нотаріусом, договірна робота (аналіз і розробка договорів); аналіз і оцінка внутрішніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; претензійно - позовна робота, написання різних процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, заяв), усні та письмові консультації.

Ключевая информация

Підтримую бездоганну ділову репутацію, керуюся принципами: орієнтованість на клієнта (прагну забезпечити довгострокові відносини з клієнтами, партнерами або внутрішнім клієнтом), прозорість та чесність (втілюю слова у дії та вважаю себе тим хто заслуговує на довіру), незалежність та самостійність (надійна, відповідальна та проактивна), справедливість (ставлюсь до усіх членів команди у відповідності та за одними і тими самими справедливими стандартами), сильні навички ведення переговорів (дипломатично вмію вирішувати розбіжності), організаційні навички (можу ефективно та раціонально використовувати ресурси).звПечерського району, сумлінну працю, висок

Училась в 1 заведении

- Київський університет права ім. Корецьго НАН України, диплом магістра з відзнакою

правознавство

Київ, 2010

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа помічника народного депутата

2019

Освіта: 

-Київська академія політичних перспектив

-Школа помічника народного депутата 


Нагороди та досягнення:

В 2011 р. — нагороджена подякою виконавчого комітету Гореницької сільської ради Києво-Святошинського району «За високий професіоналізм, активність у житті громади, невтомне прагнення досягати бажаних результатів у найскладніших ситуаціях та творче ставлення до виконання своїх обов’язків на благо Гореницької сільської ради».

в 2012 р. — нагороджена подякою виконавчого комітету Гореницької сільської ради Києво- Святошинського району «За багаторічну плідну працю, активну участь у житті громади, творчий підхід до вирішення складних завдань та вагомий особистий внесок у розвиток Гореницької сільської ради».

В      в  2012 р. – нагороджена почесною грамотою Київського університету права Національної академії наук України «За вагомі здобутки у сфері наукових досліджень та активну участь у науково- практич

Ольга

Начальник юридичного відділу, адвокат

Киев

100 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад