Работал в 13 компаниях   26 лет 6 месяцев

Промышленность и Производство, Электроника и электротехника

Слюсар служби КВПіА 6 розряду.

АТ «Полтавський завод медичного скла»

Промышленность и Производство

4 года

05.2020 - по настоящее время

Забезпечення безперебійної роботи обладнання КВП з виробництва медичних ампул, асаме: роботизованих та напвіавтоматичних систем (у кількості 42 конвеєрнихвиробничих ліній), електрообладнання цеху до 1000В.- Забезпечення технічно вірної експлуатації калібрувальних вузлів.- Проведення регламентних та відновлювальних робіт.- Участь демонтажних/монтажних та пусконалагоджувальних робітах.- Робота в команді.

Провідний інженер Сектору Метрології, КВП і А

Філія «УГВ-СЕРВІС», АТ «Укргазвидобування». Нафтогаз України.

Промышленность и Производство

8 месяцев

06.2019 - 02.2020

Додаткове виконання функціональних обов‘язків начальника Сектору, головногоМетролога Філії.- Вирішення проблемних питань, пов‘язаних з експлуатацією систем автоматики та КВП.- Організація закупівлі обладнання КВП і А (розроблення та надання технічних умов дляформування документації, яка необхідна для здійснення публічних закупівель). Відповідіна листи учасників закупівель. Контроль Договорів поставки обладнання та послуг.Вхідний технічний контроль за поставками обладнання КВП і А у розрізі відповідностідіючого законодавства України-дотримання відповідності вимог затвердженихРегламентів та чинних НАОП.- Технічне керівництво за новими проектами Філії, пов‘язаними з системами автоматизації,КВП і А. Участь у проведенні випробувальних робіт після монтажу обладнання та системКВП і А, прийняття їх в промислову експлуатацію.- Метрологічне забезпечення діяльності Філії.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкту автоматизації.- Ведення Документообігу Сектора.

Інженер-електронник

Полтавське відділення бурових робіт. ФБУ «Укрбургаз».Нафтогаз України.

Промышленность и Производство

1 месяц

06.2019 - 07.2019

Контроль за монтажем електричного та електронного обладнання Bentec (Німеччина).- Участь у проведенні випробувальних робіт після монтажу.- Оперативне усунення несправностей в роботі складного технологічного обладнанняелектричної та електронної частинах.- Контроль за технологічним процесом за допомогою спеціалізованого програмногозабезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.- Контроль за проведенням регламентних та відновлювальних робіт.

Електромонтер з обслуговування бурового обладнання.

Полтавське відділення бурових робіт. ФБУ «Укрбургаз».Нафтогаз України.

Промышленность и Производство

1 месяц

04.2019 - 05.2019

- монтаж електричного та електронного обладнання Bentec (Німеччина).- Участь у проведенні випробувальних робіт після монтажу.- Оперативне усунення несправностей в роботі складного технологічного обладнанняелектричної та електронної частинах під керівництвом інженера-електронника.- Проведення регламентних та відновлювальних робіт під керівництвом інженера-електронника.

Інженер -метролог.

BHV senzory s.r.o. Druzstevni 20, 252 68 Knezeves, Чехія.

Промышленность и Производство

1 месяц

11.2018 - 12.2018

- Робота з складання нових сенсорів тиску різних типів та діапазонів.- Перевірка після виробництва сенсорів їх на відповідність заявленим метрологічнимхарактеристикам. Проведення калібрування та настроювання цих сенсорів.- Ремонт датчиків тиску різних типів та діапазонів з проведенням калібрування танастроювання у разі необхідності.- Робота в складі команди з 2-х інженерів-метрологів під керівництвом головного інженераабо директора фірми.

Провідний інженер служби автоматики, контрольно вимірювальних приладів та телемеханіки.

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз». Укртрансгаз.

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

10.2015 - 08.2018

Контроль роботою системам автоматики та телемеханіки складних та територіальнорозподілених систем промислового обладнання, а саме: компресорною станцією у складі7 ГПА з газотурбінним приводом, допоміжним технологічним обладнанням, системоюлінійної телемеханіки 14 КП, систем автоматики ГРС 40 шт. Усунення несправностей вроботі систем керування виробництвом шляхом аналізу в роботи датчиків тапромислових контролерів, контрольно-вимірювальних приладів (КВП), спеціалізованогопрограмного забезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Контроль за проведенням регламентних та відновлювальних робіт.- Проведення метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Контроль за веденням монтажних та пусконалагоджувальних робіт, керівництво цимироботами (будівництво системи телемеханіки, автоматики ГРС, модернізація автоматикиГПА та КС)- Використання в роботі нормативних документів.- Ведення технічної та експлуатаційної документації та ділової переписки.- Керівництво роботою команди з 3 інженерів та 13 приладистів служби КВП.Безпосередня участь у команді у разі необхідності.- Виконання обов’язків начальника служби у разі його відсутності.

Начальник служби автоматики, контрольно вимірювальних приладів та телемеханіки.

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління

Промышленность и Производство

3 года 9 месяцев

01.2012 - 10.2015

Контроль роботою системам автоматики та телемеханіки складних та територіальнорозподілених систем промислового обладнання, а саме: 3 компресорних станцій у складіпо 7 ГПА з газотурбінним приводом, допоміжним технологічним обладнанням, системоюлінійної телемеханіки 14 КП, систем автоматики ГРС 40 шт, підземне сховище газу з 12газомотокомпресорами та допоміжним обладнанням. Контроль за усуненнямнесправностей в роботі систем керування виробництвом шляхом аналізу в роботидатчиків та промислових контролерів, контрольно-вимірювальних приладів (КВП),спеціалізованого програмного забезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Контроль за формуванням заявок на обладнання та витратні матеріали.- Контроль за проведенням регламентних та відновлювальних робіт.- Контроль за проведенням метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Контроль за веденням монтажних та пусконалагоджувальних робіт, керівництво цимироботами (будівництво системи телемеханіки, автоматики ГРС, модернізація автоматикиГПА та КС)- Використання в роботі нормативних документів.- Контроль за веденням технічної та експлуатаційної документації. Ведення діловоїпереписки.- Керівництво роботою команди з 11 інженерів та 33 приладистів служби КВП.Безпосередня участь у команді у разі необхідності.

Інженер з автоматизованих систем керування виробництвом 1 категорії.

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз». Укртрансгаз.

Промышленность и Производство

8 лет 10 месяцев

03.2003 - 01.2012

Контроль роботою системам автоматики та телемеханіки складних та територіальнорозподілених систем промислового обладнання, а саме: компресорною станцією у складі7 ГПА з газотурбінним приводом, допоміжним технологічним обладнанням, системоюлінійної телемеханіки 9 КП. Усунення несправностей в роботі систем керуваннявиробництвом шляхом аналізу в роботи датчиків та промислових контролерів,контрольно-вимірювальних приладів (КВП), спеціалізованого програмного забезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Контроль за проведенням регламентних та відновлювальних робіт.- Проведення метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Контроль за веденням монтажних та пусконалагоджувальних робіт, керівництво цимироботами (будівництво системи телемеханіки, автоматики ГРС, модернізація автоматикиГПА та КС)- Використання в роботі нормативних документів.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.- Робота в команді 3 інженерів та 13 приладистів служби КВП.

Інженер 2 категорії. Служба автоматики, контрольно вимірювальних приладів та телемеханіки.

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз». Укртрансгаз.

Промышленность и Производство

2 года

03.2001 - 03.2003

Контроль роботою системам автоматики та телемеханіки складних та територіальнорозподілених систем промислового обладнання, а саме: компресорною станцією у складі7 ГПА з газотурбінним приводом, допоміжним технологічним обладнанням. Усуненнянесправностей в роботі систем керування виробництвом шляхом аналізу в роботидатчиків та промислових контролерів, контрольно-вимірювальних приладів (КВП),спеціалізованого програмного забезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Контроль за проведенням регламентних та відновлювальних робіт.- Проведення метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Контроль за веденням монтажних та пусконалагоджувальних робіт, керівництво цимироботами (будівництво системи телемеханіки, автоматики ГРС, модернізація автоматикиГПА та КС)- Використання в роботі нормативних документів.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.- Робота в команді 3 інженерів та 13 приладистів служби КВП.

Інженер-комп’ютерник в служби КВП і А.

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз». Укртрансгаз.

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

02.1999 - 04.2001

Контроль роботою оргтехніки. Супроводження спеціалізованого та офісного програмногозабезпечення.- Прокладання локальної обчислювальної мережі. Контроль за роботою та відновленнямережевого обладнання.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Відновлення роботи ПЕОМ шляхом модульного ремонту.- Використання в роботі нормативних документів.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.- Самостійна робота.

Слюсар служби КВПіА 6 розряду

Диканське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів. Управління

Промышленность и Производство

5 месяцев

09.1998 - 02.1999

Виконання робіт по усуненню несправностей в роботі систем керування виробництвомшляхом заміни датчиків та контрольно-вимірювальних приладів (КВП).- Проведення регламентних та відновлювальних робіт.- Проведення метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Участь у монтажних та пусконалагоджувальних робітах.- Робота в команді з безпосереднім керівництвом інженера служби за виконанням робіт.

Інженер КВП і А.

ТОВ «Обрій ЛТД» м.Суми

Электроника и электротехника

8 месяцев

01.1998 - 09.1998

Виконання робіт по усуненню несправностей в роботі систем керування виробництвомшляхом заміни датчиків та контрольно-вимірювальних приладів (КВП).- Проведення регламентних та відновлювальних робіт.- Проведення метрологічної повірки вимірювальних каналів та первиннихперетворювачів.- Участь у монтажних та пусконалагоджувальних робітах.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.

Інженер.

МП «Обрій» м.Суми

Электроника и электротехника

7 месяцев

06.1997 - 01.1998

Контроль роботою оргтехніки. Супроводження спеціалізованого та офісного програмногозабезпечення.- Прокладання локальної обчислювальної мережі. Контроль за роботою та відновленнямережевого обладнання.- Формування заявок на обладнання та витратні матеріали.- Відновлення роботи ПЕОМ шляхом модульного ремонту.- Використання в роботі нормативних документів.- Самостійна робота.- Ведення технічної та експлуатаційної документації.

Ключевая информация

Контроль роботою системам автоматики та телемеханіки складних та територіальнорозподілених систем промислового обладнання. Усунення несправностей в роботісистем керування виробництвом шляхом аналізу в роботі первинних перетворювачів(датчиків) та промислових контролерів, контрольно-вимірювальних приладів (КВП),спеціалізованого програмного забезпечення.- Аналіз несправностей та відмов технологічного обладнання (систем автоматики, КВП) зметою запобігання повторення аналогічних відмов при подальшій промисловійексплуатації технологічного об’єкта автоматизації.- Аналіз запропонованих проектів з автоматизації (розділ автоматика, КВП) з метоюнедопущення технологічних помилок та прорахунків на рівні проекту.- Контроль за веденням монтажних та пусконалагоджувальних робіт, керівництво цимироботами.- Використання в роботі нормативних документів.- Робота в команді.

Учился в 1 заведении

Харківський Державний технічний університет радіоелектроніки (Украина м. Харків).

Інженер електронної техніки.

Харків, 1996

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Украинский

родной

Чешский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Bentec “Bentec Equipment Training” (Німеччина м. Bad Bentheim)

Bad Bentheim, 2019

Сервісне обслуговування обладнання КВП та систем електроніки ф.Bentec.

Honeywell Process Solution, Honeywell field Products. MasterLogic PLC, RTU2020, Experion HS SCADA implementation. (Україна м.Київ)

Київ, 2015

Обслуговування систем автоматики ГРС на базі контролерів ф "Honeywell"

Дополнительная информация

DrivingLicence

категорія а , в3

Юрій Володимирович

Інженер АСУТП, інженер КВП і А, сервіс-інженер, приладист КВП і А

Полтава

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: посменная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад