Работала в 4 компаниях   20 лет 7 месяцев

Образование, Услуги для населения - другое

фасилітатор

Save the Children

Образование

8 месяцев

01.2024 - по настоящее время

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Начальник відділу культури , молоді та сорту

Первомайська селищна територіальна громада

Услуги для населения - другое

2 года 4 месяца

03.2021 - 07.2023

Розробка і узгодження проектів договорів , угод , контрактів , листів , запитів та інших документів контроль за своєчасним поданням підрозділами і посадовими особами документів , розрахунків , та інших матеріалів для підготовки відповідей планування роботи структурних підрозділів , формування планів роботи органу місцевого самоврядування проведення особистого прийому громадян з питань , що належать до повноважень відділу представлення інтересів громади в галузі освіти та культури у відносинах з юридичними та фізичними особами регулювання роботи відділу щодо його ефективної взаємодії з іншими підрозділами , суміжними сферами , науковими організаціями , провідними експертами з питань , що стосуються діяльності відділу здійснення добору кадрів удосконалення організації та підвищення ефективності роботи відділу

Директорка закладу дошкільної освіти

Білозірський ЗДО

Образование

3 года 3 месяца

03.2018 - 06.2021

Організація дошкільної освіти організація навчально - виховного процесу здо організація та ведення господарчих робіт ведення установчих та нормативно - правових документів взаємодія з державними органами

завідувачка Білозірської бібліотеки-філії

Жовтнева ЦБС

Образование

14 лет 4 месяца

02.2003 - 06.2017

І місце у Всеукраїнському конкурсі «Найкраща сільська бібліотека України 2005 року».

Великий особистий досвід в написанні та реалізації проектів:

1. Перемога у грантовому конкурсі компанії РУСАЛ. Проект «Шагни за горизонт» 2008 рік.

Керувала та реалізовувала проект протягом 6 місяців. Залучено 70% молоді та дітей села, проведено більше 10 масових заходів у Білозірському БК, придбані перший ноутбук і музична апаратура в бібліотеку, пошиті 35 сценічних костюми, залучені хореографи.

2. Перемога у грантовому конкурсі компанії РУСАЛ. Проект «ОК!Центр» 2009 рік.

Керувала та реалізовувала проект протягом 6 місяців. Відкрито комп’ютерний зал в бібліотеці. Придбано 3 комп’ютери, навчально-ігрові програми, проведено навчання дітей комп’ютерної грамотності, оволодіння навичками роботи в програмах. Охоплено навчанням 60% дітей та підлітків села.

3. Перемога у грантовому конкурсі компанії РУСАЛ.

Проект «Запали свою зірку» 2010 рік. Керувала та реалізовувала проект протягом 6 місяців.

Придбання обладнання і відкриття тренажерного зала в бібліотеці. Силовий фітнес, степ, фітнес, скандинавська хода, змагання, масаж, йога. Охоплення 50% дорослих та підлітків.

4. Перемога у грантовому конкурсі компанії РУСАЛ.

Проект «Білий проект на зеленій траві» 2011 рік.

Керувала та реалізовувала проект протягом 6 місяців Організовано бібліоскаутський рух в бібліотеці. Вилазки на природу, туристичні походи по маршруту, бібліоночі, квести, екологічні акції. Задіяно 70% молоді та підлітків.

5. Перемога у грантовому конкурсі Міжнародного фонду «Відродження».

Проект «Бібліосейшен» 2014 рік.

Керувала та реалізовувала проект протягом 6 місяців. Новий етап у житті бібліотеки. Відкрито бібліоресторан. Проведені креативні заходи, телемости з бібліотеками Франції, скайпмости з бібліотеками Польші. Прийом білоруської діаспори на чолі з консулом. Прийняття всеукраїнської делегації.

Участь у міжнародних конференціях м.Львів, м.Київ та АР Крим.

Великий досвід у проведенні конференцій та семінарів обласного, регіонального та міжнародного рівнів. Креативний та сучасний підхід до проведення масових заходів та роботи з дітьми.

Ключевая информация

Маю великий досвід в написанні та реалізації проектів володію комп ютером - знання законодавства - навички ведення договірної роботи - уміння проводити переговори - навички роботи по створенню відео роликів та презентацій - креативний підхід до праці - досвід представлення інтересів організації в різних інстанціях

Творча та креативна, маю бажання до самореалізації та велику працездатність, вміння досягати мети, не зупинятися, долати труднощі та реалізовувати свої креативні ідеї. Порядна, чесна та відповідальна, уважна до деталей, прораховую свої дії на два кроки вперед, дисциплінована і пунктуальна, комунікабельна, легко вхожу в контакт з людьми, маю хороші організаторські здібності, вмію розподіляти роботу серед учасників команди.

Училась в 2 заведениях

Вінницький соціально-економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Психологія

Вінниця, 2025

Миколаївський державний університет ім.В.О.Сухомлинського

"Педагогіка і методика середньої освіти. українська мова та література"

Миколаїв, 2006

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

фізіогноміка

Київ, 2024

Практик

курси володіння комп ютером

Дополнительная информация

Сімейний стан

Одружена

Хобі та інтереси

Займаюсь спортом

Особисті якості

Творча та креативна, маю бажання до самореалізації та велику працездатність, вміння досягати мети, не зупинятися, долати труднощі та реалізовувати свої креативні ідеї. Порядна, чесна та відповідальна, уважна до деталей, прораховую свої дії на два кроки вперед, дисциплінована і пунктуальна, комунікабельна, легко вхожу в контакт з людьми, маю хороші організаторські здібності, вмію розподіляти роботу серед учасників команди.

Тетяна Вікторівна

Координатор з питань навчання

Николаев

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад