Работала в 1 компании   6 лет 5 месяцев

Другое

Науковий співробітник

«Харківському науково-дослідному інституті судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса Міністерства юстиції України»

Другое

6 лет 4 месяца

07.2016 - 11.2022

Ключевая информация

Розробка планів та методичних програм досліджень, практичних рекомендацій з використання одержаних результатів. Проведення польових і гідрохімічних досліджень. Робота на вимірювальному обладнанні. Проведення наукових досліджень, як відповідальний виконавець робіт. Організація збирання і вивчення інформації за темами, проведення аналізу результатів експерименту, впровадження результатів розробок. Документообіг, укладання договорів, переговори із замовниками. Написання наукових звітів щодо виконаних робіт, проектів, наукових статей. Проведення практичних занять для студентів. Доповіді на конференціях, наукових сесіях.

Автор більше 35 наукових праць.

Училась в 1 заведении

НУЦЗУ

Екологічна безпека

Харьков, 2018

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Підвищення кваліфікації щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему «Екологічний аудит».

Харьков, 2023

Проведення екологічного аудиту на підприємствах.

Підвищення кваліфікації «Правове регулювання, інвентаризація та екологічно безпечне поводження з поліхлорованими дифенілами (ПХД) в Україні».

Харьков, 2017

Навики екологічно безпечного поводження з поліхлорованими дифенілами. 

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Комп’ютерні навички: знання ПК на рівні досвідченого користувача (програми пакету MS Office), Statistica, робота з графічними редакторами, Zoom.

Особисті якості: ділове спілкування, орієнтація на результат, робота в команді, врівноваженість, відповідальність, активність.

Алина

Методист / Викладач

Харьков

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 недели назад