Работал в 4 компаниях   22 года 10 месяцев

Охрана и Безопасность, Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Недвижимость и Девелопмент, Промышленность и Производство

Оператор відеоспостереження

ТОВ Центр

Охрана и Безопасность

1 год 3 месяца

06.2022 - 09.2023

Є досвід роботи у відеоспостереженні центральний офіс міжнародного металургійного холдингу «СЕНТРАВИС ПРОДАКШН ЮКРЕЙН» – найбільша в Україні та одна з найбільших компаній із виробництва та продажу безшовних нержавіючих труб. . 14 місяців.Рецепшн, супровід гостей, документи, контроль відвідувачів.Контрольно-пропускний режим;контроль переміщення персоналу та товарно-матеріальних цінностей;Виконання адміністративних завдань. Робота із системою безпеки центральний пульт охорони.16 відеокамер внутрішнього, і зовнішнього спостереження, 24/7 контроль території, що охороняється. Також охорона приватного будинку власника заводу . Веду здоровий спортивний спосіб життя.

Менеджер по работе с клиентами

РА Авокадо

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

12 лет 4 месяца

01.2010 - 05.2022

Рекламне агентство "Авокадо", Дніпро (Будівельна промисловість, деревообробка). Керівник проєктів та виробництва.Менеджер по роботі з клієнтами та продажам.Функції, які виконувались:Прийом замовлень будь-якої складності.Ведення переговорів із замовником, обговорення побажання замовника, уточненняматеріалів та технології для виготовлення реклами, обговорення дизайну, терміни виготовлення.Підготовка договорів.Вибір матеріалів.Складання кошторису замовлення.Доставка матеріалів.Робота з дизайнерами.Повний контроль якості на виробництві замовлення, монтажу на об'єкті. Доведення угоди до завершення. Є досвід угод через ProZorro.Адміністратор сайту .Просування сайту в ТОП-5, 10 за запитами. Залучення відвідувачів на сторінки сайту. Поповнення бази клієнтів.Організація робочого процесу, планування та систематизація виробничих процесів.Управління персоналом, виготовлення зовнішньої реклами.Знання технології та циклів виробництва виготовлення зовнішньої реклами.Знання матеріалів.Вміння працювати із дизайнерами.Впевнений користувач ПК.Вміння працювати у Photoshop, MS Office, Corel - базові знання. Впевнений користувач .

Фінансовий директор

ООО "Ваш вариант"

Недвижимость и Девелопмент

3 года 8 месяцев

09.2004 - 05.2008

Агенція нерухомості "Ваш варіант", Дніпро (Нерухомість)Директор

Робота з персоналом ; навчання персоналу-контроль роботи персоналу,-контроль подачі реклами,

-контроль роботи агентів за своїми районами,

Вирішення поточних питань

- робота з право встановлювальними документами

- підготовка документів для кредитних договорів

- Вивчення та аналіз ринку нерухомості

- Укладання попередніх договорів (терміни, умови, звільнення, довідки про відсутність боргів за кому. госп. час і місце остаточної угоди купівлі-продажу та ін. ін.)

-Контроль виконання умов договорів.

- Ведення та супровідугод до повного завершення

- Робота з рекламними агенціями та друкованими виданнямиу підпорядкуванні 12 осіб

Технічний директор

Часна компания

Промышленность и Производство

5 лет 3 месяца

09.1998 - 12.2003

Цех з виробництва взуття, Дніпро (Легка промисловість)

Розробка моделей взуття, робота з модельєрами, підготовка моделей до виробництва.

Організація всього виробничого технологічного процессу виготовлення взуття.Контроль за технологією, якістю виготовленої продукції.

Закупівля матеріалів.

Робота із оптовими замовниками України.

У підпорядкуванні 15 осіб.

Ключевая информация

Набуті навички. Організаторські здібності. Збір та аналіз інформації подій, що відбуваються:- планування подій на кілька кроків уперед, але завжди залишатися гнучким для альтернативного розвитку подій.- вникати в суть будь-якого питання, яке необхідно вирішити.- побачити справжню мотивацію та кінцеву мету (партнерів, співробітників, замовників, клієнтів) та налаштуватися на результат.- дар переконання.Комунікабельний, відповідальний, ініціативний, володію вмінням аргументувати та відстоювати свою точку зору, активна життєва позиція, прагнення до вдосконалення своїх знань та навичок, працездатний, маю аналітичний склад розуму, здатний до самонавчання.Без шкідливих звичок.Веду спортивний спосіб життя.

Ідейний натхненник та організатор створення повітроплавців уДніпрі, Дніпропетровський Центр повітроплавання "Сапсан" 2009р.Посвідчення водія, категорії В.

Результати тесту визначення типу особистості по Эннеаграмме.РЕЗУЛЬТАТИ ТЕСТА.Відповідність типу 1: Перфекціоніст---77% Відповідність типу 2: Помічник---55% Відповідність типу 3: Достигатель---66% Відповідність типу 4: Індивідуаліст---66% Відповідність типу 5: Спостерігач---66% Відповідність типу 6: Скептик/лояліст---66% Відповідність типу 7: Епікуреєць ---77% .

Аналіз результатів PAEI-тесту Інституту Адізесу.Ви – надзвичайно педантична особистість, що відрізняється систематизованим підходом до вирішення проблем, схильна помічати деталі та дотримуватися букви закону, виконуючи інструкції та розпорядження.5 особистісних якостей та талантів, які вигідно відрізняють вас від інших:методичність;організованість;

послідовність;

вимогливість;

здатність аналізувати минулий досвід.

Ось що тест розповів нам про ваші здібності та таланти:

Перше, що бачимо – ви блискуче справляєтеся з

А-функцією (Administrating – адмініструванням). Вам добре вдається організувати робочий процес. Ви вмієте аналізувати та наділені природною схильністю помічати деталі. Ви – один із тих, хто дасть правильну відповідь на запитання «Як це потрібно зробити?».Немає значення, яку роботу ви виконуєте, ви методичні та послідовні. Головний акцент ви робите на організацію та систематизацію роботи, витрачаючи чимало часу на збирання точної та достовірної інформації. Щоразу, приймаючи рішення, ви особливо ретельно аналізуєте минулий досвід, щоб уникнути помилок і досягти найкращого результату.

Учился в 1 заведении

Київський технологічний інститут легкої промисловості

Технологія проектування та виробництво взуття

Київ, 1992

Владеет языками

Украинский

базовый

Дополнительная информация

Менеджер по работе с клиентами

Руководитель проектов, производства. Менеджер по работе с клиентами.з 03.2010 по 05.2022 Рекламное агентство "Авокадо", Днепр

Руководитель проектов,и производства.Менеджер по работе с клиентами, и продажам.

Выполняемые Вами функции:Приём заказов, любой сложности.Ведение переговоров с заказчиком, обсуждение пожелания заказчика, уточнение материалов, и технологии для изготовления рекламы, обсуждение дизайна, сроки изготовления.Подготовка договоров.Подбор материалов.Составление сметы заказа.Доставка материалов.Работа с дизайнерами.Полный контроль качества на производстве изготовления заказа, монтажа на объект. Доведение сделки до полного завершения.Есть опыт сделок через ProZorro.Администратор сайта .Продвижение сайта в ТОП- 5, 10 по запросам.Привлечение посетителей на страницы сайта.Пополнение базы клиентов.Организация рабочего процесса, планирование и систематизация производственных процессов Управление персоналом, изготовление наружной рекламы.Знание технологии, и циклов производства изготовления наружной рекламы.Знание материалов.Умение работать с дизайнерами.Уверенный пользователь ПК.Умение работать в PhotoshopCorel- базовые знания Уверенный пользователь интернет.

Виталий

Менеджер по работе с клиентами

Киев

Святошинский район

30 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад