Работал в 3 компаниях   6 лет

Промышленность и Производство

Диспетчер виробництва

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

3 года 2 месяца

04.2021 - по настоящее время

  • Microsoft Excel
  • забезпечення виконання планових завдань з видобутку, вилучення, переробки та транспортування вуглеводнів, координація діяльності основних та допоміжних служб та підрозділів управління, оперативне управління та контроль використання фонду свердловин, дотримання заданих режимів роботи свердловин, установок підготовки газу і нафти, компресорних станцій, установок поглибленого вилучення вуглеводнів, газорозподільних станцій, вузлів редукування газу, газо-, конденсато-, нафтопроводів. Організація робіт по ліквідації аварій, облік та контроль вогневих та газонебезпечних робіт, збір даних та формування добових та погодинних зведень. Контроль дотримання заданої технології для кондиційності продукції що постачається споживачу, відповідно до технічних умов та державних стандартів.

Машиніст компресорних установок

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

2 года 5 месяцев

01.2020 - 06.2022

Робота та технічне обслуговування - КУ на базі двигуна САТ С15 3512 та компресора Ariel JGТ . Робота з газо/пневмо/гідро вузлами та комунікаціями, механічними засувками, пневмоклапанами та насосами НД, ПТ, МГР, БН

Машиніст

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

1 год 6 месяцев

07.2018 - 01.2020

Ключевая информация

Ремонт промислового обладнання, комунікації, логістика, координація виробничих процесів, налаштування рекламних продуктів.

Учился в 1 заведении

Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"

нафтогазова інженерія та технології

Полтава, 2020

Дополнительная информация

досвід

   На посаді диспетчера: забезпечення виконання планових завдань з видобутку, вилучення, переробки та транспортування вуглеводнів, координація діяльності основних та допоміжних служб та підрозділів управління, оперативне управління та контроль використання фонду свердловин,  дотримання заданих режимів роботи свердловин, установок підготовки газу і нафти, компресорних станцій, установок поглибленого вилучення вуглеводнів, газорозподільних станцій, вузлів редукування газу, газо-, конденсато-, нафтопроводів.    Організація робіт по ліквідації аварій, облік та контроль вогневих та газонебезпечних робіт, збір даних та формування добових та погодинних зведень. Контроль дотримання заданої технології для кондиційності продукції що постачається споживачу, відповідно до технічних умов та державних стандартів. Досвід: Працював в цементажі на агрегаті подачі та на агрегаті змішувачі (проведення ТО, ремонт агрегатів та їх частин). Виконував ремонтні роботи та технічне обслуговування: : двигунів Caterpillar (C13 C15), центробіжних насосів, гідросистем, комунікацій, двигунів Д-130, Д-160.118, гальмівних, пускових систем, КПП, бортових та ходових, гідравлічних систем. Робота та технічне обслуговування - КУ на базі двигуна САТ С15 3512 та компресора Ariel JGТ . Робота  з газо/пневмо/гідро вузлами та комунікаціями, механічними засувками,  пневмоклапанами та насосами НД, ПТ, МГР, БН.. Маю базові знання з комп’ютерної діагностики, та встановлення параметрів двигуна.

пк

Маю досвід в роботі з програмами: Microsoft Word, Excel, Power Point, Outlook.

реклама

навички в роботі з рекламними інструментами, просування продукту, лідогенерація

Анонимный соискатель

Менеджер з координації

Полтава

Готов переехать: Киев, Харьков

1 000 $

25 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 12 часов назад