Работала в 1 компании   1 год 6 месяцев

Государственный сектор

Головний бухгалтер

київщина інформ ресурси

Государственный сектор

1 год 5 месяцев

01.2010 - 06.2011

Забезпечувала ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених Законом про бухоблік, з урахуванням особливостей діяльності підприємства; організовувала роботу бухгалтерської служби, контролю над відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій; забезпечувала складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства, підписання її та подання у встановлені терміни користувачам; за погодженням із власником (керівником) підприємства забезпечувала перерахування податків і зборів, передбачених законодавством, здійснювала розрахунки з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов'язань; здійснювала контроль за веденням касових операцій, раціональним та ефективним використанням матеріальних, трудових та фінансових ресурсів; брала участь у проведенні інвентаризаційної роботи на підприємстві, оформленні матеріалів, пов'язаних з нестачею та відшкодуванням втрат від недостачі, крадіжки та псування активів підприємства; забезпечувала перевірку стану бухгалтерського обліку у філіях, представництвах, відділеннях та інших відокремлених підрозділах. Професійні навички• Навички роботи з комп'ютеромВпевнений користувач 1С; пакет MS Office (на рівні експерта). Знаю, як працювати в інтернеті, шукати потрібну інформацію.• 1С: Підприємство • М.Е.Дос Додаткова інформація.Я відповідальна і уважна до деталей людина. Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою думку. Люблю цифри та все, що з ними пов'язано. До роботи належу з максимальною віддачею.

Ключевая информация

Впевнений користувач 1С; пакет MS Office (на рівні експерта). Знаю, як працювати в інтернеті, шукати потрібну інформацію.• 1С: Підприємство • М.Е.Дос

Училась в 1 заведении

київський технікум радяньської торгівлі

бухгалтерській облік

Київ, 1985

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

спеціаліст з 1 С бухгалтерії

київ, 2009

користувач ПК 1С Бухгалтерія

Дополнительная информация

Особисті якості

Я відповідальна і уважна до деталей людина. Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою думку. Люблю цифри та все, що з ними пов'язано. До роботи належу з максимальною віддачею.

Оксана

Бухгалтер з первинної документації

Киев

58 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад