Работала в 3 компаниях   18 лет 9 месяцев

Услуги для населения - другое, Другое

Адміністратор стоматології

Приватна стоматологічна клініка

Услуги для населения - другое

2 года

05.2022 - по настоящее время

Зустріч пацієнтів, вирішення конфліктних ситуацій. Моральна підтримка пацієнтів. Запис пацієнтів на прийом до профільних лікарів, ведення бази даних пацієнтів, робота у базі даних Фея. Розрахунок та виплата зп лікарям. Організація комфортної роботи стоматології.

Офіс-менеджер

ПП " Вінницька ліфтова компанія"

Услуги для населения - другое

3 года 3 месяца

08.2020 - 11.2023

Допомога керівнику в організації переговорів, організація комфортної роботи офісу, замовлення канцтоварів, побутової хімії, організація корпоративів для співробітників компанії, організація виставок, розміщення реклами на Бордах в інших містах, Оперативне виконання поставлених завдань, бронювання житла для постачальників компанії, розробка та допомога у видавництві поліграфії, випуск спеціалізованого журналу для компанії, Підбір персоналу.

Оператор, менеджер з продажу

ПП " Вінницька Бізнес Довідка"

Другое

14 лет 11 месяцев

09.2005 - 08.2020

Ключевая информация

ОФІС- МЕНЕДЖЕР: Пунктуальність, високий рівень комунікабельності, забезпечення всім необхідним для життєдіяльності офісу, приймання та здійснення дзвінків, виконання адмін. доручень керівника, ведення вхідної та вихідної документації, організація корпоративного відпочинку для співробітників компанії, замовлення корпоративного одягу, спец.одягу для співробітників компанії. Реклама компанії : флаєра, борди в нашому місті та інших містах України, реклама в друкованих виданнях.

АДМІНІСТРАТОР - СТОМАТОЛОГІЇ: пунктуальність, високий рівень спілкування з пацієнтами стоматології, замовлення розходних матеріалів для стоматології, запис пацієнтів на прийом до лікаря, нагадування про прийом до лікаря через мессенджери, розрахунок через касовий апарат, розрахунок лікарів. Замовлення побутової хімії для стоматології, ведення карток пацієнтів в базі " ФЕЯ"

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

HR-менеджер

Вінниця, 2021

Дополнительная информация

Личные качества

Пунктуальність, високий рівень стресостійкості, великий опит ведення переговорів з керівниками компанії, відповідальність, виконання поставлених завдань в коротки сроки.

Тетяна Володимирівна

Адміністратор стоматології, офіс адміністратор

Винница

15 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад