Работала в 1 компании   1 год 6 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Таргетолог

Ніші з якими працювала, наявні в моїй сторінці інстаграм.

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 5 месяцев

04.2023 - по настоящее время

Skills:
• Facebook ADS
• SMM
• А/В тестування
• Робота з контентом
• Просування сайту
• CPA
• Аналіз ЦА
• Аналіз конкурентів
• Canva
• Контент маркетинг
• Adobe Photoshop

Ключевая информация

Просування сайту, Робота з контентом, SMM, А/В тестування, Facebook ADS, Офлайн-Маркетинг, CPA

Училась в 1 заведении

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

право

Харків, 2022

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс Таргетолог PRO 4.0 Віталія Лагодича

Київ, 2023

На курсі по таргетованій рекламі я отримала навички налаштування та оптимізації рекламних кампаній для досягнення конкретної цілі, аналізу даних для підвищення ефективності та розуміння методів вимірювання результатів рекламної діяльності. А також, навчилася створювати цільові аудиторії, працювати з бюджетами реклами, використовувати інструменти для вимірювання конверсій та ROI, а також розробляти стратегії рекламних кампаній, щоб досягти конкретних маркетингових цілей компанії або для клієнта. - засвоїла навички тестування різних рекламних кампаній, оптимізації кампаній під ключові показники ефективності (KPI), роботи з різними типами контенту та форматами оголошень для досягнення кращих результатів. - З курсу з таргетованої реклами я отримала знання як працювати з пікселем та конверсією на сайт і всіма похідними налаштуваннями, ретаргетом, лідогенерацією та іншими цілями.

Курс по SMM Яни Доги

Київ, 2023

На курсі по SMM я отримала нові навички управління соціальними медіа-платформами, розроблення стратегій маркетингу в соціальних мережах, аналіз аудиторії та взаємодію з нею, навички копірайтингу та аналітики для вимірювання ефективності кампаній у цих мережах. А також, я вивчила техніки створення та оптимізації рекламних кампаній у соціальних мережах, роботу з візуальним контентом, вміння аналізувати тренди та прийоми для залучення уваги вашої аудиторії. Освоїла роботу з різними платформами і додатками для роботи в СММ, такими як Canva, Figma, VN, CapCat, Liro, Чат GPT, та іншими.

Наставництво по інтернет маркетингу та таргету

Київ, 2023

Для підвищення своєї кваліфікації я звернулась до спеціаліста з інтернет маркетингу та таргетованої реклами, у якого досвід роботи більше 5 років. У даній співпраці я отримаю практичні поради та настанови щодо успішного запуску рекламних кампаній та іх оптимізацій в не залежності від ніші. Інформацію щодо роботи LTV з клієнтами, збільшенням свого рівня знань і відповідно чеку на свої послуги.

Курс по Маркетингу від Genius

Київ, 2023

З курсу з маркетингу я отримала широкий спектр навичок, включаючи розуміння маркетингових стратегій та концепцій, навички створення маркетингових планів, аналізу цільових аудиторій, розробки продукту, ціноутворення, просування та розповсюдження товарів або послуг. Також я вивчила основи диджитал-маркетингу, аналізу даних, брендування та комунікаційних стратегій.

Kateryna

Інтернет маркетолог, Таргетолог

Киев

28 лет

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад